Kako ste mogli da pročitate proteklih dana, poznati voditelj Darko Tanasijević je dobijao prijetnje smr*u , a sada je odlučio da obijelodani da mu je neko isjekao i automobilske gume. Iznenađen svim što mu se dešava, sada je odlučio da sve to prijavi nadležnim organima.

– Pitate me da li bušenje gume ima veze s pretnjama? Zaista ne znam. Možda se može protumačiti kao nekakav nastavak tih pretnji. Međutim, ne želim nikoga lažno da optužim. Ovo bušenje gume nisam prijavio, želim da verujem da nema veze s pretećim porukama. A što se tiče poruka, njih sam prosledio Tužilaštvu za borbu protiv visokotehnološkog kriminala – potvrdio je Darko koji kaže da nema nekog velikog straha, ali da se svakako ne osjeća bezbedno.darko tanasijevic voditelj zadruga intervju

– Ne mogu da kažem da osećam neki veliki strah, ja sam takav čovek da se nikada nikome nisam zamerio i nikada nikome ništa ružno nisam učinio, zato nemam razloga da brinem da će mi neko nauditi. Ali priznajem da posle svih pretnji, povremeno imam mini napade panike kada vidim nepoznate ljude u svojoj blizini. Ovo s gumom me je malo zabrinulo – dodao je Tanasijević koji zna ko mu je slao preteće poruke, ali mu je jasan i razlog. Ipak, nema nameru da prestane da se bavi svojim poslom:

Darko Tanasijević priznao sve o PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Voditelj Zadruge otkrio DUGU ČUVANU tajnu, istina će vas
– Preteće poruke koje sam dobio poslali su mi, neću reći fanovi, već fanatici Aleksandre Nikolić učesnice “Zadruge 6” jer im nisu odgovarala pitanja koja sam joj postavljao tokom emisije. I ne moraju da im se dopadaju, ja zadrugarima postavaljam pitanja samo na osnovu njihovih razgovora u rijalitiju i nastaviću to da radim. Nikakave pretnje me neće sprečiti da radim svoj posao potpuno nepristrasno – zaključio je Darko.

Preporučujemo