Poznati TW voditelj Džejms Korden, morao je biti izbačen iz jednog luksuznog restoraan u Njujorku, pa je tako dobio i uvrede od vlasnika restorana koji mu je dodijelio epitet “kreten od čovjeka”.

Džejms Korden izbačen iz restorana, vlasnik mu odbrusio: "Nadaren komičar,  ali kreten od čoveka" - Vesti - Život - B92.net
– Džejms Korden je vrlo nadaren komičar, ali je kreten od čoveka. I mušterija koja je najviše zlostavljala moje osoblje u restoranu otkad je otvoren pre 25 godina. Retko izbacujem mušteriju, ali danas sam izbacio Kordena i to me nije nasmejalo. Evo dva primera kako se ovaj smešni čovek odnosi prema mojim radnicima. Slično se ponašao i pre par godina u mom bivšem restoranu – započeo je priču vlasnik u objavi na Instagramu pa naveo neke primjere bezobzirnog ponašanja komičara.

– Džejms Korden je u junu bio ovde za stolom 61 (iako je ovo dijabolično, neretko se događa u svim restoranima). Nakon što je pojeo svoje glavno jelo, Korden je pokazao dlaku menadžeru, koji mu se zbog toga izvinio. Korden je bio vrlo odvratan prema njemu i rekao: “Daj nam novu turu pića iste sekunde. Pobrini se i za sva naša pića do sad. Napisaću vam negativnu recenziju” – nastavio je Meknali.

– Džejms Korden je bio u restoranu i 9. oktobra sa svojom ženom. Tražio je spoljašnji sto pa je dobio sto 301. Žena gospodina Kordena je naručila omlet od žumanaca sa sirom i salatom. Nekoliko minuta nakon što su dobili hranu, Džejms je pozvao njihovu poslužiteljku i rekao joj da je bilo malo belanaca pomešanih sa žumancem – ispričao je vlasnik.

– Ona je obavestila menadžera i jelo je u kuhinji ispravljeno, ali je nažalost vraćeno sa domaćim krompirićima umesto sa salatom. Tada je Korden počeo da viče kao lud: “Ne možete da radite svoj posao! Ne možete da radite svoj posao! Možda bih ja trebalo da uđem u kuhinju i sam napravim omlet”.

Valsnik je odlučio da zaključi priču :- Poslužiteljka se izvinila. Vratili su jelo i nakon toga je sve bilo u redu. Dao im je promotivne čaše šampanjca da izgladi situaciju. Korden je bio neprijatan prema njoj – istakao je vlasnik.

Navodno svi u Holivudu znaju da je voditelj neprijatan i bezobrazan te je takvo njegovo ponašanje jedan od razloga napuštanja emisije “The Late Late Show”. Nakon objave vlasnika restorana, Korden mu se izvinio.

– Sve mu je oprošteno. Verujem u drugu priliku. Džejms, dođi kad god poželiš – objavio je on.

Preporučujemo