Naša manje poznata pjevačica Teodora Baković se na javnoj sceni pojavila prvi put 2012. godine, a pažnju je osim glasom i atraktivnim izgledom privukla i zbog veze sa sinom najpoznatije autorice muzikih tekstova, Marine Tucaković.

 

Teodora se u tom periodu zabavljala sa Marininim sinom Milanom Laćom Radulovićem, on joj je bio velika podrška u karijeri, a kako je tvrdila bio joj je i prvi dečko.

pink.rs | EKSKLUZIVNO! Procurio snimak sa venčanja zgodne srpske pevačice!  Trudna mlada zaplesala sa mužem, a evo koja hrvatska ZVEZDA im je  specijalan gost na slavlju! (VIDEO)

Snimila je nekoliko pjesama, kao i kompletan album. A iako su joj mnogi predviđali blistavu karijeru, ona se postepeno povlačila iz medija. U međuvremenu je oslabila i sada izgleda potpuno drugačije. Pored pjevačke karijere, oprobala se i u glumi, kada je u seriji „Folk“ imala epizodnu ulogu u kojoj je na bini otpjevala pjesmu i samim tim odglumila samu sebe.


Jedni od njenih najpoznatijih hitova su „Srećno“, „Anemija“, „Između nas“. Njen estradni put obilježio je i jedan skandal. Naime, Teodora je ušla u fizički sukob sa našom pjevačicom Majom Nikolić na snimanju jedne emisije. Nikolićeva je dok su sjedile u restoranu mlađu koleginicu polila vinom iz čaše, a onda su krenule da se obračunavaju fizički, ali su producenti emisije uspeli da ih razdvoje, pa taj sukob na svu sreću nije eskalirao.


Prije dvije godine odlučila je da se uda za izabranika koji nije poznat široj javnosti. U međuvremenu je dobila i sina i ćerku. Na slavlju su joj zapjevali najpoznatiji hrvatski pjevači Jelena Rozga i Petar Grašo, a mlada se u jednom trenutku odlučila pridružiti Jeleni na bini te se i sama latila mikrofona i zapjevala.

Preporučujemo