Na društvenoj mreži Tik Tok, koja postaje sve popularnija i sve je više korisnika iste, je osvanuo snima gdje jedan muškarac dobija flašicu vode besplatno na ulici, a zbog njegove reakcije , ovaj video je dostigao skoro 20 miliona pregleda. Način na koji se on raspitao skoro o svemu je ono što je ljudima i bilo zanimljivo i zabavno, a pojedini su na snimku prepoznali Olivera Šotru, koji je inače poznati stand up komičar, a ujedno i sin poznatog biznismena Rajka Šotre.

U snimku koji se nalazi pod nazivom “Ludi Evropljanin dobija besplatnu vodu”, on postavlja mnogo ptanja i čin se da ne vjeruje nšta što mu se kaže. Na društvenoj mreži Twiter su ga nazvali “cicničnim, ali smiješnim”.

 

– Kako ih je izvređao ali ih je u isto vreme pohvalio – napisao je jedan komentator a drugi je dodao:

– Ovo je najsmešniji snimak koji sam ikada video.

@freewater.io

Is it Flint Michigan water lol? #freewater #free #water #fy #foryou #4you #help #share #newtrend #europe #european #eu #crazy #pizza #starwars #starbucks #loveyou

♬ original sound – FreeWater

 

Inače, Oliver Šotra je rođern u Londonu, i tamo je proveo svoje djetinsjtvo i odrastao Stand up komedijom odlučio je da se kene baviti sa 13 godina, a imao je nastupe širom svijeta. U Engleskoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi, Grčkoj, pa je tako čak nastupao i u našoj prestonici, Beogradu. Naime, OLiver govovri i nekoliko stranih jezika, a neki od njih su : engleski, francuski, srpski, grčki, njemački, italijanski a dobitnik je i četiri diplome u koje spadaju klasična literatura i master studije političkih nauka na “City University” u Londonu.

Oliver Šotra - Englez u Beogradu

Ovaj mladić je također i glasovni glumac i ima 26 godina iskustva u korporativnom oglašavanju, filmu, reklamama, animiranim projektima, uključujući i prevode i audio knjige na engleskom, francuskom i njemačkom. Podsjećanja radi, on se našao u centru ska*dala, kada se prije pet godina njegov bat zakucao sa automobilom marke Hamer u trafiku u centru Beograda, a mnogi mediji su tada rekli da je u pitanju bio oliver, prenose domaći mediji.

Oliver Šotra: grad u kome živiš je tvoj saputnik, partner, prijatelj | Before After

Preporučujemo