Naša pjevačica Jelena Karleuša, sve je iznenadila i š0ki*ala svojim footografijamakojeje podjelila na svoj Instagram profil, gdje više podsjeća na po*no glumicu ngo na pjevačicu. Ova mala od skandala je pozirala u garderobi koja jedva pokriva inti*ne dijelove tijela, a kad se okrenula njena za*njica je bila u prvom planu, tako daje izgledalo kao da nema ništa na sebi. To ništa ne bi bilo čudno da ona nije negodovala kad su u javnosti nekoliko godina unazad izašle njene g0*e slike koje je slala Ognjenu Vranješu, gdje je tada navela da nikog ne treba da zanima njena in*ima, koju je sada odlučila sama pokazati.

Jelena Karleuša pokazala svoju vilu | Lifestyle
Mnogi u bili š0*irani njenim izdajem, a na društvenim mrežama se komentariše da tako n bi trebalo da se oblači majka dvije djevojčice.

 

– “Katastrofa, in*ima napolju, kao i uvek”, “Bolje bi joj bilo da se malo prekrije, ovo je vulgarno”, “Prava po*no-dama Balkana”, “Daj, bre, skini se gola i to bez fotošopa ako je moguće”, “Majka dve ćerke nikako ne bi smela ovako da se slika i pokazuje in*imu”, “Ovo je prava reklama za po*nografiju, mene bi bilo stid dece da tako nešto objavim”, “Ništa čudno, ri*ica napolju, kao i uvek kod nje”- samo su neki od komentara ispod Karleušine objave.

karleuša prije plastičnih operacija | Zabava | Zvijezde i tračevi
Da stvar bude još gora, Karleuša je nakon ovih slika podržala Darija Šogorovića, progonitelja njene koleginice Rade Manojlović. JK je ponovo pokazala da je licemjer zbog toga što nije stala u Radinu zaštitu iako svaku priliku na društvenim mrežama koristi da se bori za prava žena, usput govoreći o tome kako kazne treba da se pooštre za progo*itelje i silo*atelje. Muškarac koji Radu ne ostavlja na miru napisao je na Instagramu da je čak dobio podršku od Karleuše u tome da nastavi da blati Manojlovićku na društvenim mrežama, što je mnoge šokiralo s obzirom na to da su očekivali da JK prva skoči i Radi pruži reči podrške.

– Jelenu Karleušu obožavam. Kad su joj se svi smejali, ona im je govorila da ne znaju šta je šou-biznis. Ne mogu da verujem da mi se sada javila i da mi je napisala: “Kralju, imaš isti karakter kao ja!” To nisam mogao ni da zamislim. Velika mi je čast što je ona uz mene – napisao je Šogorović na Instagramu, pa je okačio i fotografije na kojima se vidi da mu je Jelena prelistavala storije na profilu.

Karleuša odgovorila na uvrede: "Nisam službenica u banci, nisam vaša mama!" - Radiosarajevo.ba
U međuvremenu, Manojlovićka je putem društvenih mreža dobila na stotine poruka podrške zbog progo*itelja koji se i dalje ne zaustavlja, a uz nju su stale i brojne poznate ličnosti s estrade koje su apelovale da što prije treba da se stane na put muškarcima kao što je Dario.

 

Fotografije možete pogledati OVDJE

Preporučujemo