Naša poznata pjevačica, Sandra Afrika je prije nekoliko nedelja sve iznenadila , kada je objavila svoju fotografiju u vjenčanici, ali ipak od svadbe ni traga ni glasa. Iapk, poznavajući ovu ojevačicu, sa njom se nikad ne zna, jer kako je i sama rekla jedne prilike, ona jednostavno ne umije da stavi tačke na svoje ljubavne veze, pa joj tako jako često bivši momci, postanu i budući emotivni partneri.

OSTAVLJA BEZ DAHA: Sandra Afrika pokazala vrelo tijelo - Express
– Dešavalo mi se da raskinem, pa da se pomirim. Često mi bivši postanu budući. Retard je retard. Takav ne postoji. Ili se nije rodio ili ga nisam upoznala. Nijedan bivši mi se nije oženio. Sad zašto, ne znam, ali nije – otkrila je Sandra Afrika, koja je priznala da je fotografija u vjenčanici koju je objavila izazvala opšti haos u medijima, ali je ona i dalje ipak slobodna:

Sandra Afrika nije više crnka (FOTO) - ESTRADNJACI.ba
– Videli ste da sam se udala. Niko mi ništa ne može. Nijedna ljubav, definitivno. Nisam se udala, zezam se. To će malo sačekati. Slobodna sam kao ptica na grani. Stavljena je tačka na bivše ljubavi, sad sam slobodna. Ja sam uvek malo zaljubljena. To ide s vremenom, biće vremena i za udaju, kad bude vreme za to. Svi smo plakali zbog ljubavi. U zadnje vreme više ne plačem.

Sandra Afrika je također otkrila i da je odlučila da se jako brzo planirala počastiti novom luksuznom jahtom,a da je stare ipak odlučila da se riješii.

Sandra Afrika otkrila da li se udala | Zabava | Zvezde i tračevi
– Ova jahta se prodaje, pa će se dodati za neku skuplju. Videćemo, svašta imam u planu. Prvo ovu da prodam, a onda nešto malo veće, ozbiljnije – kaže ova pjevačica, pa priznaje da ipak dobro zarađuje, te da ne može i nema potrebe da kuka:

– Mislim da se ima dovoljno para za sve. Pevanje je postalo veoma skup hobi. Treba se imati para za ovo sve. Nova pesma me je stvarno mnogo koštala. Nisu ni moji nastupi jeftini, naravno da nisu. Neću da budem uopšte skromna, to je tako.

Preporučujemo