Skupocijena jahta bivšeg vlasnika “Granda” Saše Popovića i njegove supruge Suzane Jovanović privlačila je poglede mještana Opatije, gdje je par godina bila usidrena. Bivši vlasnik “Granda” i njegova supruga plovilicu su kupili iste godine kada i stan u Hrvatskoj, a svega dva ljeta uživali su u njoj sa porodicom i prijateljima.


Iz samo njima poznatih razloga, najvjerovatnije zbog cijene održavanja koja mjesečno iznosi 10 hiljada eura, odlučili su da je prodaju, što je Sale potvrdio u jednoj emisji.

– Kad je prošlo leto, onda je prošla i jahta – kroz smeh je rekao tada Popović.


Za pomenuti brod Saša i Suzana izdvojili su milion eura, bar se tako spekulisalo tada, a tvrdilo se da su je za daleko više predali novom vlasniku. Taman kada se pomislilo da je Sale sa moreplovstvom završilo jedna fotografija otkrila je da od sna kapetana ipak nije odustao.


Name, on i Suzana otputovali su nedavno u Kan, na sajam jahti, gdje su iali priliku da uživaju u razlgedanju skupocijenih brodova a prema skorašnjoj pjevačicinoj fotografiji reklo bi se da su jednu i kupili. Najnovija jahata Saše Popovića i Suzane Jovanović daleko je ljepša i bolja od prethodne ali i skuplja a po svemu sudeći krasi je kožni namještaj u boji slonove kosti, ista nijansa kuhinje i velika paluba.

Podsjećanja rai, on je nakon 22 godine od osnivanja odlučio da proda svoj udio u “Grand production” kao i Lepa Brena “Junajted mediji”, firmi koja je prije nekoliko godina kupila većinski udio.

Popović od tada obavlja posao kreativnog direktora, dok glavnu palicu drži Aleksandar Milić Mili. Od te prodaje, Popović je kako se spekulisalo zaradio 7 350 000 eura.

 

Preporučujemo