Kao i kod mnogih drugih parova problemi u braku Jovane i Željka Joksimovića normalna su stvar i pojava. Poznati i omiljeni pjevač i novinarka zajednički život otpočeli su prije više od deset godina, a za sve to vrijeme nisu dozvolili da im bilo kakve čarke ugroze odnos. Naprotiv, iz njih su učili, a oni koji ih dobro poznaju potvrdit će da su uspjeli da svoju zajednicu nadograde i jedno drugo prihvate sa svim vrlinama i manama, što je prvi uslov sklada.  Zajedno imaju troje djece, a trenutno im i poslovno i privatno u životu cvjetaju ruže.


Inače, Jovana je Željku oduvek bila najveća podrška, kao i on njoj, a pored ljubavi i povjerenja njihov odnos krasi veliko razumijevanje, ali i isti profesionalni ciljevi. Vlasnici K1 televizije prije izvjesnog vremena zajedničkom odlukom kupijili su novinsku agenciju “Tanjug”, zbog kojeg je Jovana pre par dana spakovala kofere i otputovala u Brisel.


Divan povod odveo je novinarku u Belgiju, gdje je imala priliku da prisustvuje događaju od velike važnosti za njenu karijeru, ali i razvoj firme čiji je vlasnik odnedavno.

– Sinoć je svečano otvorena evropska redakcija (EUROPEAN NEWS ROOM-ENR), zajednički projekat 18 evropskih novinskih agencija, u kojem učestvuje i Tanjug, a čiji je cilj nepristrasno i nezavisno informisanje o najvažnijim evropskim temama – napisala je ponosno Jovana, tako što je odlučila podjeliti detalje sa svojim pratiocima na svom Instagram nalogu, a ne sumnjamo da je i sam  Željko bio veoma ponosan.

 

Naime, krajem marta 2011. godine čitavu javnost i medije uznemirila je vijest da je raskid Jovane i Željka nakon tri godine uspješne romanse iz nikada objašnjenih razloga pokvario tadašnju vjeridbu. Dvije nedjelje nakon što je Željko zaprosio Jovanu a ona najprije rekla “da”, par je riješio da raskine a voditeljica je dala izjavu.

– Kao i svaka veza, i naša je imala uspone i padove, nesuglasice i izuzetno lijepe trenutke, ali najpravičnije bi bilo reći da se naša ljubav na kraju nekako sama ugasila. Oboje smo se saglasili, razgovarali smo i donijeli odluku kao zreli ljudi koji su dijelili život tri godine , odlučna je tada bila Jovana.

Preporučujemo