Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković je prije svoje sadašnje supruge Jelene, bio kratko u ljubavnoj vezi sa DJ-icom Lidijom Popović. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je od 2014. godine u skladnom braku sa Jelenom Đoković, sa kojom je dobio dvoje djece, 4-godišnju Taru i 7.godišnjeg Stefana.

novak djokovic bivsa devojka lidija popovic lady lee
Ipa,ono što rijetko ko zna je to ko je bila prva ljubav Novaka Đokovića. U nastavku članka vam donosimo vijesti o njoj.

Naime, Lidija Popović, poznatija kao ‘Lady Lee’ koje je umjetničko ime, je navodno bila kratko u vezi s ovim teniserom, a razlog njihovog prekida su bile Novakove sportske obaveze, a ova zanosna crnka se pronašla u muzici. Ona je sada jako poznato ime na DJ sceni, a na društvenoj mreži Instagram je prati više od 1,6 miliona ljudi.

Ona je bivša djevojka Novaka Đokovića: Za noć zarađivala 30.000 eura | Rahatluk
Ona od samo jednog svog nastupa zaradi i po 30 hiljada eura, putuje svijetom, svira na brojnim festivalima, ali joj nis strane ni privatne zabave, druži se sa svjestki poznatim ličnostima. Jednom je prilikom prokomentarisala kakav je slavni teniser.

‘Novak je predivan u svakom smislu te riječi. To što smo mi imali ostaje u dalekoj prošlosti, a ja o njemu imam samo riječi hvale. Nama su se putevi razišli, u tome nema ništa loše, a danas se ne čujemo. Svako ima svoju karijeru, non-stop smo na nogama, ali se svakako rado sjetim tog perioda, volim pamtiti lijepe stvari’, izjavila je za domaće medije.

Novak je svoju sadašnju suprugu Jelenu upoznao 2005. godine, a ono što ih je najviše povezalo su bile sportske teme, jer se ona u to vrijeme bavila atletikom. On je tada imao 17 godina, a Jelena je od njega starija 11 mjeseci. Jednom je prilikom Đoković otkrio da ga je kod Jelene prvo privukao njen osmijeh te je istaknuo da mu je drago što su se upoznali prije njegovih velikih uspjeha.

Ovo je bivša djevojka Novaka Đokovića - Radiosarajevo.ba
‘Na prvi pogled osvojila me osmjehom. Naravno, izgled uvijek prvi dolazi do izražaja, ali za ljubav je potrebno mnogo više. Jelena je bila iskrena od prvog trenutka i hvala Bogu što smo se sreli prije nego što sam postigao velike uspjehe jer znam da je ona sa mnom zbog mene, zbog Novaka, zbog klinca kog je upoznala kada je imao 17 godina. Ona mi je najveća podrška, sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost, to je ono što nas čini sretnima’, rekao je.

Preporučujemo