Naša poznata pjevačica je prije nekoliko dana objavila vijest na svom Insagram profilu da ona i njen dugogodišnji momak.kolega ojevač, Haris Berković već nekoliko mjejseci nisu skupa. Naime, oni su nakon 7 godina vze, odlučili da stave tačku na svoju vezu. Ona je jučer oddmah odlučila da objavi sliku popularnog frajera koji joj se kako se čini sviđa.

Rada Manojlović, Radiša Trajković Đani, Vesna Zmijanac
Naime, ona je na svom Instagram profilu postavila fotku turskog zavodnika Džana Jamana, a ono što je sve iznenadilo je to kada je u pozadini fotografije postavila pjesmu koju je u duetu otpjevala sa svojim sada već bivšim dečkom Harisom “Pusti noći neka bole”.

Rada Manojlović

Ova objava je iznenadila sve Radine fanove. Ipak, ono što nije poznato da li je Rada sa ovim potezom željela da isprovocira svog bivšeg dečka , s kojim je do unazad nekog vremena bila u skladnoj vezi. Kako se nedavno spekulisalo razlog Harisovog i Radinog prelida veze jest pjevačicino naglo zbližavanje sa njenim bivšim dečkom Milanom Stankovićem, ali također i protivljenje harisovih roditelja njihovoj vezi.

Podsjećanja radi, mnogo se spekulisalo o odnosu ovog poznatog estradnog para, a onda je javnosr iznenadila ispovijest jednog rijaliti igrača,kada je izjavio da se je plaćao poznatu pjevačicu za inti*ne odnose. Ipak, Rada se ubrzo ogasila za domaće medije i poručila da aferu koju pokušava da joj nanese “pačenik” ne želi da komentariše.

Rada Manojlović prvi put o raskidu sa Harisom

– Ovo nije prvi slučaj, ovaj dečko nije prvi, što je najgore u celoj priči. Meni su se ovakve stvari dešavale i ranije, ali nisu objavljivanje. Kad vidiš da neko ima problem i da neko hoće da skrene pažnju na sebe, to nije naslovna tema svih portala i medija. Prijavila sam u policiji, znate li vi koliko ja prijava imam u policiji (smeh), ali to nije u javnosti preneseno. Ovaj dečko je samo jedan u nizu, imala sam sličan slučaj gde me je jedan dečko maskimalno vređao i ponižavao, samo kako bi mu se ja javila. Sigurna sam da u psihijatri postoji objašenjene za takve slučajeve, ali ja nisam stručnjak i ne želim uopšte da ulazim to. Dečko nije kriv što je takav, krivi su mediji koji su preneli njegove izjave, iako su me svi podržali – poručila je pjevačica

Preporučujemo