Glumac Dragan Gagi Jovanović, zajedno sa svojom suprugom Brankom Pujić, redovno boravi na idiličnom Zlatiboru, gde je stvorio svoje prijateljsko utočište i mesto mira.

Gagi je ranije, tokom jednog intervjua, otvorio dušu o svojoj životnoj priči. Otkrio je da je u početku njihove veze Branka maštala o vili na obali mora. No, kako je vreme prolazilo, Gagi je shvatio da Zlatibor može biti njihov sopstveni raj. “Mogu slobodno da priznam da sada osećam ovde kao dom. Rođen sam u Beogradu, tamo odrastao, i ceo svoj život proveo tamo. Ali dolazi trenutak kada shvatite da prošlost ostaje samo u sećanjima, a ovde, na Zlatiboru, naša sećanja postaju predivna turistička destinacija”, priznao je Gagi u jednom intervjuu za Al Jazeeru.

“Nekada, dok smo se zabavljali, Branka je maštala o životu uz obalu mora. Nedavno smo spojili Zemun, planinske predele i morsku obalu. Zlatibor nam se činio kao idealno mesto jer se nalazi tačno na pola puta, gde možemo da se opustimo bez obzira na to u kojem pravcu krenemo. Kada smo razmišljali o kupovini nekretnine, nudili su nam čak i kuće, no mi shvatili da nam je važan jedino spektakularan pogled, bilo da smo uz more, u našem domu u Zemunu ili u idiličnoj brvnari na Zlatiboru.”

S obzirom na probleme s kičmom i diskus hernijama koje su ga mučile proteklih godina, boravak na Zlatiboru i uživanje u svežem planinskom vazduhu su mu nedvojbeno prijali. Tu, Gagi može da se prepusti čarima prirode, da se druži sa lokalnim stanovništvom i živi kao običan čovek. Kada mu zatreba nešto iz prodavnice, bez brige, tu je njegov verni motocikl.

U jednom razgovoru je podelio fascinantan susret sa jednom lisicom, koja je došla da ga poseti. Ta lisica je kročila u njegovo dvorište, a Gagi ju je primio kao dragog gosta u svom domu, gde su zajedno proveli nekoliko dana. Nakon toga, puštena je da se slobodno šeta, i često je svraćala da ponovo poseti svog neobičnog prijatelja.

 

Preporučujemo