Mensur Ajdarpašić je u žiži javnosti otkada je pre nekolik godina kročio u rijaliti Zadruga kao i svake godine do sada favorit je za pobedu a sada su isplivali detalji iz njegovog života koji su mnoge terali na suze. Mensur je rodom iz Bara iz Crne Gore, a svako malo spominje svoj porodici u rijalitiju.

Tako su sada komšije odlučile da otkriju koja je Mensurova kuća ali u vreme posete nejgovom rodnom mestu, nikoga nije bilo u njoj, prenose mediji. Inače, jednom prilikom rođak je za medije govorio o navodnom bolnim stvarima Mensurovog odrastana. “Mensurov otac se ubio zbog nemaštine. Majka je otišla u Švajcarsku, navodno da radi, međutim mi smo čuli da se tamo bavila najstarijim zanatom.

Mensurov otac je ostao sam sa decom, nadničio, čak jedno vreme radio i u pekari. On nikada nije mogao da prežali ponašanje svoje supruge, majke svoje dece, a bilo mu je teško i zbog nemaštine u koju su upali, pa se jadan čovek ubio. Zato nas ne čudi što je Mensur ušao u vezu sa Minom, jer ona po svom ponašanju podseća na njegovu majku”, ovo je otkrio tada rođak Mensura Ajdarpašića.

Njegov je rođak dodao i to da su ostali samo on i brat, i da su oduvek živeli u jako teškoj situaciji. Danas žive u jednoj straćari ali s obzirom na to šta su sve preživeli ne čudi problematično ponašanje oba brata, rekao je rođak zadrugara koji je želeo da ostane anoniman. Koje je vaše mišljenje o učesniku Mensuru Ajdarpašić?

Preporučujemo