Nakon dugogodišnje ljubavne afere kralj Čarls III i Kamila Parker odlučili su da se vjenčaju, 2005. godine. Dugo se šuškalo da je Čarls bio nevjeran princezi Dajani, te ju je duže vreme varao sa Kamilom. Poznato je i da ih je princeza Dajana navodno uhvatila na djelu.

Uprkos tome što su oboje imali svoje porodice, odnosno brakove i djecu, ništa ih nije spriječavalo na putu da započnu zajednički život. Dok je Čarlsov život pod lupom javnosti, interesovanje za Kamilu počelo je tek nakon što se udala za njega. Uprkos tome, o njenoj porodici ne zna se baš mnogo kao o Čarlsovoj.

 

Naime, Kamila se još 1973. godine udala za Endrjua Parkera Boulsa i sa njim dobila dvoje dece, sina Toma i ćerku Loru. Njena deca ne viđaju se tako često na događajima koja organizuje kraljevska porodica, ali postoje trenuci kada se mogu videti sa svojom majkom Kamilom. Pored Harija i Vilijama, vjenčanju Kamile i Čarlsa prisustvovali su i Tom i Lora. Uprkos tome što se rijetko pojavljuju u javnosti, njih dvoje su veoma uspješni ljudi.

 

Tom je stručnjak za gastronomiju, napisao je čak 8 kuhara, a takođe je osnovao i svoju firmu. Reflektori i kamere za njega nisu nepoznanica, budući da je radio i kao voditelj kulinarskih emisija. Sa druge strane, Kamilina kćerka, Lora Lopez se udala za Harija Lopeza 2006. godine i vodi dosta privatan život. Majka troje djece radi kao kustos u galeriji i vodi povučen život. Vrlo je obrazovana, a studirala je umjetnost na “Oksfordu”. Kamila je udajom za tada princa Čarlsa stekla titulu vojvotkinje od Kornvola, dok njena kćerka i pored te činjenice, sebe nije smatrala dijelom kraljevske porodice.

Jedno vrijeme se pisalo da se na početku Lora i Vilijam nisu podnosili, jer nisu mogli da prihvate ljubavni odnos Čarlsa i Kamile. Međutim, uspjeli su da prevaziđu nesuglasice, te imaju veoma dobar odnos. Da se Čarlsova i Kamilina djeca lijepo slažu govori i činjenica da je Lorina kćerka Eliza bila djeveruša na vjenčanju Vilijama i Kejt 2011. godine.

Nakon što se Kamila našla na meti kritika zbog veze sa Čarlsom, paparaci su opsjedali njenu porodičnu kuću u Viltširu. Njen sin je tada stao u njenu zaštitu, te rekao: „Moja majka je otporna na me*ke”. Podsejtimo, kraljica Elizabeta um*la je u 96. godini, a nakon njene sm*ti krunu je naslijedio njen sin, princ Čarls i time stekao titulu kralja Čarlsa III.

Preporučujemo