Danas kada malo bolje pogledamo razvodi su postali sasvim normalna stvar i svaki dan možemo u svojoj okolini čuti da se neki par za koji su svi mislili da imaju idealan brak razilazi. Ono što je činjenica jeste da niko ne zuna šta se dešava iza tuđa četiri zida ali po nekim statistikama kao jedan od najčešćiih razloga za raspad porodice je preljuba jednog ili čak i oba partnerra.

Međutim, ni na javnoj sceni nije nikako drugačije pa smo svedoci da se u poslednje vreme razvelo mnogo parova koji su u braku bili decenijama a dana mi u nastavku pišemo o glumcu Aleksandru Srečkoviću Kuburi čija je vanbračna afera podigla veliku prašinu u javnosti pre osam godina. Tada on bio u braku sa fitnes instrukturom Marijom Savić i on i pre nejgove preljube bije bio idealan i pre konačnog razvoda su imali po nekoliko kriza ali su ih uspevali nekako da prevaziđu i uvek su se vrćaali jedno drugom.

Međutinm, kada se sazbnalo da glumac ima ljubavnicu to je bila tačka bez povratka i njihov brak je bio završen a o njegovoj prevari su izveštavili svi mediji pa čak je kasnije otkriveno i ko je bila ljubavnica. U pitanu je Petra Radivojević koja je ćerka akademsojo slikara Slavoljuba Radivojevića i koja je od glumca mlađa čak 18 godina.

Oni su se upoznali na snimanju jednog studentskog filma i počeli su da se druže a posle je to preraslo u romantičnu vezu. Ono što je istina jeste da se i nisu nešto previše krili od javnosti pa se tako saznali da su pet dana bili na festivalu Exit i da su u Novom Sadu boravili zajedno u jednom iznajmljenom stanu a njihov prvi poljubav je javnost mogla da vidi na Zemunskom keju.

Preporučujemo