Već odavno je domaćoj javnosti poznata činjenica da folk pjevač Dragan Kojić Keba ima vanbračnu ćerku Inu koju je dobio iz veze sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović. Međutim, on nikada nju nije želio da prizna. Odbacili su je kako on, tako i njegova porodica. Iako redovno plaća alimentaciju od 150 evra, za koju Ljiljana smatra da je mala, ako se uzmu u obzir desetine hiljada dolara koje zarađuje mjesečno, sa ćerkom Inom ne želi bilo kakav kontak.

Ljiljana Jevremović
– Apsolutno da nemaju kontakt osim toga što je izdržava. Uplaćuje svakog određenog datuma u mesecu određen iznos, ni dan ranije, ni dan kasnije, ni dinar manje, ni dinar više. Ja sam se tu povukla, oni to rade nezavisno od mene. Taj iznos je sud naložio. Prvi iznos je bio do sedme godine, drugi od sedme godine do srednje škole i sad je drugačiji iznos dok studira. To nikada nije poravnato kako treba. Ja imam otvorene sve njegove račune, vidim da mu više puta tokom meseca legne i po nekoliko desetina hiljada dolara, a sud naloži da plaća alimentaciju 150 evra. U jednom mesecu, imam dokument da je zaradio 80.000 dolara, a plaća alimentaciju 150 evra – ispričala je Ljiljana.

Ona je naglasila kakav je Keba nečovjek.


– Njegova bruka i sramota nije što je zao, već što je takav. Ovo mi je već u 21 veku malo čudno. On je pokazao da je zao – rekla je Ljiljana.

Ona je istakla kako je on pokušao da je zastraši i sa bugarskom mafijom.OVO JE KEBINA ĆERKA KOJU NIJE NI PRIZNAO NI UPOZNAO! Mora da joj plati 100.000 evra! (FOTO)

– Na jednom ročištu među dokaze koji su se prilagali sudu njegov advokat je stavio tekst iz bugarskih medija koji otkriva kako je Keba povezan s bugarskom mafijom. Iskreno, ne sećam se tačno sadržaja teksta, ali znam da je sudija samo rekla: “Molim vas, nema potreba za ovim pretnjama i za ovakvim stvarima.” Time je Keba hteo da zastraši i sud i mene, ali nije uspeo. Isterala sam pravdu i dugo vukla psihičke posledice zbog tog stresa. Ja nisam zlopamtilo i sad kažem, kad bi mi se Keba obratio za pesmu, drage volje bih mu je napisala, jer dugo godina nema hit. Treba da se pomognemo. Svakako, kad jednog dana bude pao u postelju, svojoj deci i nama dvema će se obratiti za pomoć – zaključila je Ljiljana.

Preporučujemo