Nesvakidašnji slijed događaja brzo je učinio jednu bebu poznatom širom interneta, a razlog za to nije teško dokučiti. Upoznajte Dextera, dječaka koji je postao prava viralna senzacija gotovo odmah nakon svojeg rođenja – i to zbog nevjerojatnih okolnosti koje su ga pratile. Naime, ovaj mali borac došao je na svijet unatoč tome što je njegova majka koristila intrauterinu kontracepciju, koja je na neobjašnjiv način završila skrivena iza posteljice. Lucy Hayden, Dexterova majka, priznala je da ju je trudnoća potpuno iznenadila, i to u obliku potpunog šoka. Fotografija novorođenog Dexterova čvrstog stiska nad kontracepcijskim sredstvom osvojila je srca mnogih diljem interneta.

U međuvremenu, jedna Beograđanka, Marina Kulundžić, iskusila je dan koji će joj ostati urezan u pamćenju zauvijek. S 31 godinom, dokazala je da čuda se događaju i da život ne poznaje čekanje kada je na svijet donijela zdravog dječaka. No, taj trenutak nije se odvijao onako kako je prvotno bilo planirano, u okrilju bolničke sobe. Umjesto toga, Marina se porodila u automobilu, na parkingu, u sceni koja bi mogla poslužiti kao inspiracija za filmsku priču. Njen suprug, hrabri Milan Kulundžić (40), uskočio je u ulogu junaka priče, budući da se porodila izvan bolnice.

Milan je podijelio svoju stranu priče s novinarima: “Ovo mi je već drugi put da sam sudjelovao u porođaju, pa sam se oslanjao na svoja sjećanja o postupcima babica. Moj glavni cilj bio je osigurati da porođaj prođe bez ikakvih problema i da je siguran kako za Marinu tako i za našu bebu. Srećom, sve je prošlo glatko, kao što smo i planirali.”

Hitna pomoć brzo je stigla, omogućivši da se pupčana vrpca presječe u pravom trenutku. I majka i beba odmah su prevezeni u bolnicu, gdje su utvrdili da su u zadovoljavajućem stanju. Umorna Marina izrazila je svoje nevjerojatno iznenađenje ovim neobičnim okolnostima, ali i ogromnu zahvalnost prema svom suprugu koji je sve briljantno riješio. Također, nije mogla sakriti svoj ponos i zahvalnost što su, unatoč svim neobičnostima, dobili zdravog sina. Ova priča nam pokazuje da čuda se događaju i da život ima svoj put i plan, bez obzira na naše očekivanja.

Preporučujemo