Najbolja bivša rukometašica i učesnica rijaltii programa Svetlana Ceca kitić, se ra*pala na dijelove kada je počela da priča o u*istvu svog supruga Zorana Kovačevića Koče. Nakon njenoog trećeg propalog braka, nakon razvoda od Gorana Bogunovića, od kojeg je, prema ličnom priznanju, doživjela i porodično na*ilje, rodila se ljubav sa Zoranom Kovačevićem Kočom.

Svetlana Kitić najbolja igračica u istoriji rukometa
Oni su živjeli u vanbračnoj zajednici. Oni su za vrijeme svog zajedničkog života dobili i kćerku Sašku, ali e on samo nakon 15 dana od rođenja svoje kćerke lišen života ispred svoje kuće. To se sve dogodilo 1998. godine.

JEDAN MUŽ JE UBIJEN NA KUĆNOM PRAGU, DRUGI NESTAO: Ceca Kitić prošla pravu životnu dramu - Express
– Koča će mi večno ostati prava ljubav i bolna tačka. Ta ljubav će mi večno ostati, njega sam najviše volela. To je bilo nešto nestvarno, ja sam se štipala jer nisam mogla da verujem da je to moguće. Nisam mogla da verujem da neko može imati toliko ljubavi. Mislim da me ni jedan partner nije voleo kao Koča. Voleo me je takvu kakva jesam – ispričala je Ceca i dodala.Najbolja rukometašica svijeta svih vremena Svetlana Kitić: Neobično je ljudima da radim u pekari

– Neko mi je rekao da to ne shvatim kao svoju karmu, a ja sam se pitala zbog čega mi se to događa sada kada sam srećna sa njim. Razmišljala sam da li sam u životu nekoga povredila pa da mi se to tako vrati – rekla je ona.

 

 

Ova bivša rukometašica sada živi u Beogradu, gdje je odlučila da pokrene i svoj mali biznis. Naime, ona je odlučila da otvori pekaru i da se okuša kao prodavač i kuharica, što joj, kako je i sama priznala jedne prilike za sada ide onako kako je ona zamislila.

Preporučujemo