Jedna od najvećih zvijezda folk muzike, Snežana Đurišić, na sceni je više decenija, a i dan danas sa istim žarom izvodi svoju muziku i pjesme koje su postale legendarne. Fotografija Snežane Đurišić iz mladosti ostavlja bez daha.

Osim toga što Snežana ima anđeoski glas, ona izgleda dostojanstveno i jako njegovano za svoje godine, a sudeći po nedavnoj objavi na jednoj stranici, ova pjevačica je oduvijek bila simbol ljepote i dostojanstva.

Naime, ova fotografija Snežane Đurišić iz rane mladosti, nastala je 1974. godine, kada je pjevačica imala braon boju kose, te ju je malo ko poznao s obzirom na to da je njena plava kosa njen zaštitni znak. Mlada i jedra, pjevačica je i tada mamila uzdahe jačeg pola, a primjetno je da svoje lice nije znatno korigovala sa godinama već je zadržala prirodan izgled.

To su bila vremena kada je na cijeni bio prirodan izgled, bez botoksa i silikona kojima mlađa populacija na estradi, danas rijetko odolijeva.

Inače, Snežana se posljednjih godina veoma posvetila svojoj kilažu, a jednom prilikom je rekla kako je smršala.

OVAKO SNEŽANA ĐURIŠIĆ PJEVA ZABAVNJAKE (VIDEO) - ESTRADNJACI.ba

– Nedavno sam objasnila svoje ponašanje kada je u pitanju kilaža. Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula `92. godine, dok sam živjela u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike, redovno vježbam sa fitnes instruktoricom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmanem koji prijaju koži mojih godina, njegujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća ljepota dolazi iznutra. Najljepši nakit je zadovoljstvo i žena je najljepša onda kada je voljena i kad voli – rekla je tada Snežana.

Preporučujemo