Sukob sestara Kristine i Aleksandre Kovač datira još od prije osam godina, kada je mlađa sestra odlučila da se javno odrekne starije.

Aleksandra Kovač: Kako sam pronašla mir || Hello Magazin!
Na novom groblju u Beogradu u subotu je sahranjen najpoznatiji kompozitor ovih prostoa, Kornelije Kovač, a na sahrani su bile prisutne i njegove tri kćerke Aleksandra, Anja i Kristina, a mnogi poštovaci ovog velikog umjetnika su primjetili da se prve dvije sestre nisu pozdravile sa trećom.

Aleksandra Kovač oglasila se na društvenoj mreži putem svog Instagram naloga i tom prilikom nije spomenula sestru Kristinu.

 

 

– Danas želim da se zahvalim svim onim ljudima koji su bili tu i koji su nesebično pomogli tatinoj supruzi Snežani, mojoj sestri Anji i meni dok smo prolazile kroz najteže trenutke tatine bolesti i svega onoga što je usledilo. Hvala svima koji su govorili o tati sa puno poštovanja, ljubavi i topline na jučerašnjoj Komemoraciji u Gradskoj skupštini. Hvala svim onim medijima i novinarima koji su izveštavali o smrti našeg oca, onako kako on zaslužuje, dostojanstveno. Hvala svima, posebno tatinim starijim kolegama, koji su juče po lošem vremenu i blokiranom gradu, došli da zajedno ispratimo tatu u večnost. Hvala svima koji su nam poslali poruke podrške i ljubavi, mnogo su nam značile – napisala je ona i dodala:
– Tatino ime i neprikosnovena muzička zaostavština, ostaće kao dokaz da čovek može da bude najveći samo ako ima dobro i plemenito srce, talenat koji neguje i usavršava neprekidnim radom i ljubav prema životu i ljudima koja ruši sva zla – zaključuje pjevačica.


Podsjećanja radi, sukob Kristine i Aleksandre Kovač datira još od prije 8 godina, kada se mlađa sestra javno na Fejsbuku odrekla starije, zbog čega su svi komentarisali njihovo ponašanje u kapeli i tokom sahrane.

Preporučujemo