Nikolina Pišek iako je prošlo mesec dana od iznenadne smrti svog supruga Vidoja Ristovića ne može da dođe sebi od bola i šoka. Njene ćerke su joj jedina uteha ali ipak u poslednje vreme ju je sves stiglo, te se saznalo d aje danima neutešna, a izvor je otrkio da je Nikolina bila užasnuta kada je saznala rezultate vidojeve obdukcije.

”Vest da je Vidoje preminuo i način na koji se to desilo je Nikolinu u prvom momentu toliko šokirala da ona nije znala gde se nalazi. Sahrana i svi ti događaji su joj prošli u nekom polubunilu, jednostavno kao da je bila druga osoba. Iako su mnogi komentarisali da ne izgleda kao klasična ucviljena udovica, ona je tugu nosila u sebi i dostojanstveno, kakva je uvek i bila. Ipak, kada je sahrana završena i kada se vratila u Zagreb, sve joj se skupilo. Iako joj je ćerka velika utkeha i mnogo joj znači što je pored nje, ona je jako tužna. Neprestano plače i gleda zajedničke slike s Vidojem.

Mnogo joj znače te uspomene. Najteže joj pada pomisao da sada nema na koga da se osloni, kao što je to bio slučaj kad je Ristović bio živ” ispričao je izvor. Njene prijateljice su najviše zabrinute da Nikolina stalno gleda slike svog muža te sveće na njegovom grobu koje su ljudi donosili tokom sahrane, te je poznato da je ona odmah naknn sahrane se bila vratila na njegov grob te je tražila od prijatelja da joj nejnim telefonom slika grob i cveće na njemu da bi imala te slike.

Također, kako je izvor otkrio Nikolina stalno gleda te slike venaca i buketa te samo plaće i doziva Vidoja i kako kaže izvor sve ovo ju je mnogo slomilo. Iako su joj prijatelji savetovali da obriše te lsiek, ona za to neće ni d ačuje a svi se nadaju da će se nakon 40 dana od smrti barem malo vratiti u normalu a to mora ako ništa onda zbog svoje dece koja su mnogo vezana za nju. Saznalo se i da je stopirala sve radove na vili u Zagrebu te da uopšte ne želi da čiuje za to i više joj ništa nije važo kako nema njenog muža

Preporučujemo