Poznata filmska, pozorišna i televizijska glumica na našim prostorima je Dubravka Mijatović. Rođena je 1968 godine a iako je kročila u pestu deceniju života, izgleda dosta mlađe na čemu mnoge žene mogu da joj pozavide. Dubravka ima dva braka iza sebe, a pre pokojnog Marinka Madžgalja, ona je bila u braku sa kolegom glumcem Goranom Radakovićem. Njih dvoje su se zaljubili na snimanju kultnog filma Tri palme za dve bitange i ribicu.

Posle razvoda Goran i Dubravka su ostali u dobrim odnosima, a iz ljubavi su dobili i ćerku Ivu, koja se kloni javnog života. Glumica ne spada u žene koje je život mazio, pa su zahvaljujući tome sačuvale lepotu i mladolikost, naprotiv. Njen život do temlja je uzdrmala smrt bivšeg supruga i oca njene ćerke Sare, Marinka Madžgalja, a njihova ljubav nije se samo teško završila već se par od samog početka borio sa preprekama i osudom porodica i društva jer je Dubravka bila starija od Marinka nekih 10 godina.

Oni su vezu započeli 2007 godine i dugo su jopš držali u tajnost, u zbog loših iskustava iz prošlosti. Međutim, uprkos svemu, njih dvoje su se voleli i uživeli u svakom zajedničkom trenutku ne mareći za mišljenje drugih. Nakon godinu i po dana veze, Marinko je zaprosio Dubravku u tajnosti, a daleko od očiju javnosti su i vezu krunisali brakom. U novembru 2009. godine postali su roditelji ćerke Sare, a Marinko je rođenje prvog deteta proslavio u svom kafiću na Vračaru. Ostatak teksta pročitajte ovde. 

Preporučujemo