U vrtlogu zbivanja u “Eliti” našli su se Tjedni trkači, Milena Kačavenda i Nikola Bukilić, čiji odnos je u jednom trenutku dosegnuo vrhunac tenzije. Naizgled rutinsko svađanje oko pospremanja kreveta pretvorilo se u neočekivano strastvenu situaciju. Teodora Balzak nije složila krevete kako je Nikola očekivao, što je izazvalo sukob i napetost u prostoru gdje spavaju.

I tada se dogodila trenutačna promjena u dinamici njihovog odnosa. Kreveti su spojeni, ali ne samo to – Nikola je iskoristio priliku da se zavuče ispod popluna s Teodorom, stvarajući tako svojevrsnu “planinu jorgana”. Taj trenutak je postao prva ozbiljna naznaka nečeg više u njihovom odnosu, s Nikola koji je pokazao svoje zavodničke sposobnosti, dok se Teodora razdragano smješkala.Dok su se Nikola i Teodora upuštali u svoju romantičnu avanturu, drugi sudionici showa nisu mogli ne primijetiti kako je veza između Milene Kačavende i Sanjina Horvata procvjetala otkako su zajedno u karanteni u “Eliti”. Proveli su sve više vremena zajedno, izazivajući interes ostalih sudionika, publike i pratitelja na društvenim mrežama koji revno komentiraju svaki detalj njihove veze.

“Sudjenje tjedna” sinoć je podiglo polemiku zbog Mileninog napadaja ljubomore kada je vidjela drugog sudionika kako se druži s njezinim partnerom. U znak njenog nezadovoljstva, Milena je svog partnera kaznila tako što ga nije izabrala za najdražu osobu, što je dovelo do nove svađe. No, unatoč trenucima napetosti, Milena i Sanjin su uspjeli riješiti svoje nesporazume i krenuti naprijed.Istina je da su njih dvoje postali predmetom sve veće pažnje zbog njihove dinamike. Sanjin je prvobitno dočekao svoju djevojku s oduševljenjem, no kako su dani prolazili, sve više je vremena provodio s Milenom, što je dovelo do spekulacija o njihovoj vezi. Publika je počela razmišljati hoće li Milena, koja je prvi put sudjelovala u showu, pronaći partnera i otvoriti se za romantičnu vezu.

Uz sve to, u Bijelu kuću stiglo je pismo od Velikog šefa koje je izazvalo znatiželju i uzbuđenje među sudionicima. Očekuje ih nova prilika za iskušavanje svojih vještina na Radiju Amnesia, gdje će Milena Kačavenda i Teodora Balzak voditi i uređivati emisiju. Ovo je postalo moguće zahvaljujući većini glasova sudionika, koji su im dali priliku da pokažu svoj talent za zabavu i spletkarenje. Velikom šefu se također obratio Miroslav Miki Mileusnić, dodatno povećavajući napetost u kući.

Preporučujemo