Jedan mještanin sela kod Kojserića, samo je imao namjeru da stane na ludi kamena, ali i ipak nesrećuu da među gomilom dama koju su mu ponudile svoju ruku , on upravo izabere jednu prevarantkinju, koju je on ne znajući za njene skrivene namjere, vjerio, pa je ona samo nestala bez traga i ikakvog opravdanja. Naime, tu nije bio kraj njegovoj nesreći. Sa njom je nestao i zlatni nakit i 200 eura, koji su bili u njegovom vlasništvu.

ŽENE U SRBIJI KAD IZAĐU VAN NOSE LAŽNE BURME: A sada su otkrile ZAŠTO! | Novi.ba

Ova nimalo sretna ljubavna priča ovog 63- godišnjaka, počela je se pisati ovo ljeto, kada je on poželio da se oženi pa je tako učestvovaou jednoj TW emisiji, kojoj je svrha da neženjama pomogne da nađu ljubav svog života. Nakon emitovanja ove emisije Kosjerac je bio na slatkim mukama jer mu se javilo više žena koje su htjele brak. Imao je mogućnost da bira. Nije poznato zbog čega je izbor pao na damu koja mu se predstavila pod imenom sa inicijalima S.P. Rekla mu je da je iz Knjaževca. Bio je 23. jul kad je vremešni đuvegija, željan ljubavi i ženske ruke u kući, dočekao izabranicu koja se preselila kod njega. Otpočeli su zajednički život, poslije nekoliko dana pala je i vjeridba, njemu je sve mirisalo da je našao pravu, pružio joj je povjerenje.

Stvari koje vam niko nije rekao o veridbi - Kako zaprositi devojku?

A onda se nada da će biti svadba srušila kao kula od karata. Nada mu se srušila kao kula od karata već 4. avgusta kada su njih dvoje otišli u Užice na ljekarski pregled u bolnici. Tu je Kosjerac primjetio da mu nema mlade. Tražio je, tražio, ali kao da je bila u zemlju propala. Kasnije, kada se vratio kući, vidio je da mu ni tu nije vjerenica. O čemu se radio shvatio je tek kada je primjetio da mu nedostaje novac i više komada zlatnog nakita. Slučaj je prijavio policiji.UZ BAKLJE I ŠAMPANJAC: Originalna prosidba na Starčevici (VIDEO) - Skener.info

Nije dugo prošlo, a policija je pronašla S.P. iz Knjaževca. Još manje je trebalo da se utvrdi da nije imala nikakve veze sa Kosjercem već se ispostavilo da je njoj ukradena lična karta koju je druga žena zloupotrijebila. Operativnim radom policija je došla do saznanja da je prevarantkinja na koju se polakomio i koju je vjerio zapravo 62-godišnja I.T. iz Rakovice. Policijska stanica u Kosjeriću za njom je raspisala potragu, ali do sada nije pronađena.

Preporučujemo