Pozzata hrvatska voditeljica se u teškom i bolnom periodu koji se trudi da prebrodi, od kada je ostala bez supruga, poznatog istoričara umjetnosti Vidoja Ristovića, odlučila da se vrati na male ekrane. Pa, je tako krenula da radi kao voditeljka na televiziji Una, a kako je nedavno izjavila vraćanje na male ekrane je raduje, jer se vraća profesiji koju voli, radujući se novim temama, razgovorima, ali i energijom koja u studju vlada. Rekavši da će joj to donijeti stabilnost i novi početak koji će od sada biti njena realnost, jer je nakon tekstonskih poremećaja koji su se dogodili, treba nešto što će joj dati sigurnost, kako njoj tako i njenim kćerkama, o kojima ona treba da brine i kojima je ona sada jedini oslonac i podrška.

Pogledajte preslatki video kćeri Nikoline Pišek - tportal

Lijepa voditeljka je nedavno sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podjelila fotografije na kojima sa svojom mlađom kćerkom, koju je dobila u braku sa Vidojem, Unom Sofijom uživa u šetnji parkom, nasmijana. Dok je u pozadini pjesma Kerri Browna “A Letter to My Daughter”, sa stihovima: “Kada si dete, ceo svet je igralište”, “Bezuslovna ljubav”, “Jednostavne stvari koje čine da se pamti jedan poseban dan”.

Nikolina Pišek
Voditeljka se vratila na male ekrane projektom u kojem će pričati o različitim životnim temama: “Pričaćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti savremeni život. Različitost stavova će upravo donijeti dinamiku i zanimljiv ton, biće lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve sa ciljem da uljepša život u našem zajedničkom prostoru, da jednostavno poboljšamo svijet oko sebe – naglasila je tom prilikom poznata voditeljka.

Iako Nikolina sa svojom nasljednicom živi u Hrvatskoj, gdje je mala Una krenula u drugi razred, a kada Nikolina snima emisiju ima smještaj u jednom prestoničkom hotelu, kao i avionske karte od Zagreba do Beograda, trudeći se da svo slobodno vrijeme provodi sa svojom nasljednicom.

Preporučujemo