Kroz najpopularnije muzičko takmičenje u regiji Zvezde Granda koje se prokazuje već 18 godina je prošao veliki broj takmičara od kojih je većina pala u zaborav a samo nekolicina je uspjela da napravi karijeru na estradnoj sceni.

Biljana Sečivanović je pobrala simpatije publike ne samo zbog svog talenta i raskošnog glasa nego i zbog svoje teške životne priče a danas ona jako puno radi i nastupa po privatnim zabavama i zadovoljna je koliko ima posla. Bilajna je rođena u selu koje je rodno mjesto još jednog velikog pjevača Miroslava ilića, Mrčajevcima, odakle je krenula u potragu za srećom u glavni grad.

Ona je ispričala kako je samohrana majka i da je nju njen partner ostavio kada mu je rekla da je u drugom stanju i da nikada nije pomagao ni na koji način u staranju o njihovom sinu i sve je morala raditi sama. Međutim taj teški period je iza nje a pjevačica je uspjela da zaradi dovoljno da bi kupila stan u naselju Vidikovac a poslije se preselila u vilu koja ima pogled na Dunav.

Ipak njena rodna kuća joj je uvijek u srcu i često ga posjećuje a nedavno je u njoj dočekala i novinare Ekskluziva i pokazala im je kako ona izgleda. Pored kuće se nalazi i brvnara koju je njen otac poklonio pjevačici a koju je ona preuredila. On je to uradio da ona ima nešto svoje, neko mjesto na koje može da dođe i da ima svoj mir. Otac je na žalost preminuo a u kući sada živi njena majka.

Oglasi - Advertisement