Zahvaljujući internetu i društvenim mrežama u prilici smo da saznamo mnogo informacija koje su nam prije bile nedostupne a dosta korisnika dijeli i neka svoja neobična iskustva od kojih mnoga postanu i viralna.

Tako je jedna djevojka na Tik Toku objavila video o prvom sastanku sa jednim momkom kojo je po njoj bio ubjedljivo najgori u njenom životu. Ona je objasnila da je u kontakt sa njim stupila preko jednog sajta za upoznavanje i nakon što su se jedno vrijeme dopisivali mislila je da je sve prilično savršeno. Nakon nekog vremena su se dogovorili i da se lično upoznaju i da izađu u grad i uglavnom su se lijepo proveli.

Kada je on pozvao da odu kod njega na piće ona je pristala jer joj je djelovalo da je on momak na svom mjestu. Nakon što su ušli u njegov stan koji je bio u polumraku njoj se učinilo da iz hodnika koji je vodio pravo u dnevnu sobu vidi siluetu žene koja sjedi na kauču. Ova djevojka je slabovidna a u tom momentu nije imala ni sočiva a ni naočare pa nije  baš mogla jasno da vidi ali je bila sigurna da su u pitanju obrisi žene.

@fiaatopete

never went on another hinge date after this experience

♬ original sound – Sofia <3

Prvo je pomislila da je to možda njegova cimerica ali nije željela sama da ga pita da ne ispadne nepristojna. Kada su ušli u sobu i kada se približila krevetu shvatila je da se radi o lutki za s*ks u prirodnoj veličini i osjetila je paniku i čekala je da vidi kako će taj dečko reagovati. Međuitm on se ponašao kao da lutke nema tu i kada ga je ona na kraju upitala o čemu se radi on je odgovorio: “Oh, izvini, to je Viktorija”, što je nju dodatno šokiralo. Ostatak pročitajte ovdje.

 

Preporučujemo