Svijet zabave apsolutno je u svačijim rukama, a ako samo želite vidjeti što sprema vaš omiljeni pjevač ili glumac, samo otvorite njegov Instagram račun i pogledajte što jede i kako spava. Jednostavno, ako niste aktivni na društvenim mrežama, kao da ne postojite. Ipak, neki od nas vezani su za javni život, ali nisu baš skloni medijima.

To se najviše odnosi na klince poznatih, a jedan od onih koji donedavno nisu imali Instagram nalog bio je i sin Dragane Mirković-Marko. Poznato je da je opsjednut brzim automobilima, amaterski vozi reli utrke, što njegova majka sigurno ne voli, a ne čudi ni činjenica da je njegov tata Tony ekskluzivni zastupnik Bentleya u ovom dijelu Europe, a vozi Angry Cars. Nedavno je otvorio svoj Instagram profil, a djevojke su lude za ovim zgodnim mladićem koji liči na Mayu Dragan.

 

Da njegovo srce nije slobodno govore i najnovije priče kako se on i njegova djevojka Anastasija slažu uz more u Crnoj Gori. Nakon ovih slika mnoge su se djevojke razočarale jer mu je srce zaista oduzeto. Marko (22) osamostalio se, kako je nedavno rekla Dragana, i ugošćuje prijatelje u jednom bečkom hotelu. Vidjet ćemo hoće li se Draganu i Tonyju svidjeti ova snaha.

Preporučujemo