Naša današnja priča je o mladoj pjevačici koja dokazuje da reality TV itekako može pomoći nekome da napreduje u karijeri. Naime, riječ je o Teodori Džehverović, koja danas važi za jednu od najtraženijih mladih pjevačica, a za samo nekoliko godina uspjela je izgraditi nevjerojatnu karijeru zahvaljujući svom trudu i talentu. Osim što pokazuje da je jako talentirana i da je stvorena za scenu, ona je i jedna od najljepših pjevačica koje danas imamo, ali mora se reći da na estradi nije takva.

 

Naime, kao što smo već pisali na početku, ušla je u prvu sezonu Zadruge, gdje je itekako dobila pažnju, a nakon završetka reality showa ozbiljno je krenula u sebe i svoju karijeru, sav trud se isplatio. Kao i gotovo sve njezine kolegice, i ona je unijela neke korekcije na sebe, pa je u jednom trenutku na tu temu rekla sljedeće:

“Zašto da ne pričam da sam operisala uši i zašto da ne kažem ako sutra uradim i grudi, bilo šta?! Zašto da ne kažem da sam to uradila? To je sastavni deo života jedne devojke, pa i muškaraca. Ako nismo zadovoljni, sasvim je u redu da nešto malo doradimo, a ja sam odmalena videla da sam klempava i to sam želela da korigujem, pre svega jer sam znala da ću se baviti ovim poslom”, rekla je tada.

Preporučujemo