Bojana je pored glasa koji je nevjerovatan ostala upamćena i po svom izgledu jer je imala prekomjeran broj kilograma kojih se ona nije stidjela niti je pokušavala da ih prikrije. Međutim u vrijeme pandemije korona virusa ona je imala dosta vremena jer muzičari nisu mogli da nastupaju pa je oddlučila da pokuša da smrša a nakon što je debljina počela da utiče i na njeno zdravlje.

 

Uspjeal je u relativno kratkom roku da izgubi preko 75 kilograma i potpuno se vizuelno transformisala ali je u intervjuima koje je davala za medije uvijek isticala kako joj nikada nije bio cilj da bude mršavica nego da je smršala zbog svog zdravlja.

 

Ona je istakla kako nije išla na nikakve zahvate poput operacije smanjenja želuca i da je liniju dotjerala uglavnom zahvaljujući promjeni načina svoje ishrane. Bojana koju mnogi zovu srpskom Adele je oduševila svoje pratioce kada je na Instagram profilu podijelila sliku sa plaže i vidi se da je i sama zadovoljna svojim izgledom. Ona se od kada je smršala često pojavljuje u javnosti u lepršavim i laganim kombinacijama koje joj odlično pristaju.

 

Preporučujemo