Aca Lukas će uskoro proslaviti svoj 55. rođendan, a povodom ovog važnog događaja, priređuje tradicionalnu žurku na kojoj će premijerno biti prikazan i film o njegovom životu.

Aca Lukas, čiji hitovi su neizostavan deo svakog uspešnog provoda ili slavlja, iza sebe ima izuzetno buran ljubavni život. Očigledno je da je uvek okružen lepoticama, a mediji su ga često povezivali sa mnogim poznatim ličnostima. Njegove romanse su često bile praćene skandalima, a čak je tri puta stao pred oltar i iz tih brakova ima naslednike – Andreja, Lazara, Miljanu i Viktoriju.

Prva supruga Ace Lukasa bila je Ceca Vuksanović, sa kojom ima sina i ćerku. Ceca sada vodi običan život, udaljena od medijske pažnje, i nedavno se pojavila na svadbi njihovog sina Lazara. Ceca je bila Acina ljubav iz srednjoškolskih dana, ali njihova veza nije opstala, iako su ostali u dobrim odnosima. Danas su čak i baka i deka.

Nakon razvoda od Cece, Aca Lukas je započeo vezu sa Natašom, sa kojom je dobio sina Andreja. Nataša je godinama sa sinom živela u Nemačkoj, ali se desio skandal koji je ozbiljno uticao na njihovu vezu.

Lukas je u svojoj autobiografiji otkrio detalje o Nataši i njenom suprugu Goranu Andrejiću. Ova veza se završila nakon što je Lukas zatražio od Nataše da krije njihovu vezu, jer je još uvek bio u braku sa drugom suprugom Natašom. Nataša je na kraju našla drugog partnera i postali su muž i žena.

Mediji su takođe dugo spekulisali o vezi između Lukasa i pevačice Ksenije Pajčin. U intervjuu za “Story”, Ksenija je 2006. godine objasnila da su bili bliski, ali Aca je u svojoj knjizi otkrio mnoge nepoznate detalje o njihovoj vezi, opisujući je kao strasnu i iskrenu. Napisao je da je Ksenija bila dobra osoba, ali nesrećna, te da je često bila nesigurna.Pevač je takođe otkrio da su mediji imali netačne informacije o Kseniji, uključujući tvrdnje da je narkomanka, dok je ona zapravo bila zdrava i redovno je trenirala.Nakon Ksenije, Lukas se pojavio u vezi sa pevačicom Danijelom Vranić, a o njihovoj vezi nije mnogo rečeno u medijima. Navodno su se upoznali tokom saradnje na pesmi “Niko kao ti”. Veza je bila kratkotrajna, a nakon raskida, Danijela se povukla sa estrade.

Sonja Vuksanović, poznata kao bivša supruga Željka Šašića, bila je žena koja se često povezivala sa Lukasom. Njihova veza je bila poprište medijskog interesovanja, ali nisu se obazirali na tu pažnju. Na kraju su se venčali i dobili ćerku Viktoriju, ali ni ovaj brak nije opstao. Nakon razvoda, ostali su u dobrim odnosima.

Nakon Sonje, Lukas je imao skandaloznu vezu sa zanosnom crnkom Branislavom Pašajlijom, iako je ona bila još uvek udata za svog supruga Željka Pašajliju. Ova veza nije dugo potrajala, i Aca Lukas je kasnije opisao vezu sa Branislavom kao svoju veliku grešku.

Nakon Branislave, Lukas je započeo vezu sa plejboj zečicom Božanom Vujinović, što je izazvalo mnogo pažnje medija. Romansa sa starletom nije dugo potrajala, a Božana je kasnije punila naslovnice zbog hapšenja.

Jovana Doroški, bivša misica, takođe se našla u romansi sa Lukasom, iako je i ta veza bila kratkotrajna. Išli su zajedno na različite događaje i izgledali su srećno, ali su na kraju raskinuli.

Na kraju, Aca Lukas se pojavio sa misterioznom devojkom na punoletstvu Aca Pejovića, ali njen identitet nije otkriven. Iako nije želela da se slika sa Lukasom pred novinarima, izgleda da su provodili vreme zajedno na tom događaju.

Preporučujemo