Zvezda Granda, Željko Madžić, odlučio je da napravi veliku transformaciju, i sada su sve oči i pogledi usmjereni ka njemu i svi ga komentarišu. Naime, ovaj pjevač je na scenu ovog muzičkog takmičenja stao još prije nekoliko godina, kada je svoj neobičnim izgledom oduševio Jelenu Karleušu, posebno kada je nastupio u nekoliko goli*avih izdanja. Komnetari na račun njegovog izgleda nisu izostali, ni od strane publike, a pjevač je nakon nekoliko sezona kasnije ponovo odlučio da se prijavi i postane dio o vog takmičenja.zeljko madzic zvezde granda radio kao kurir | Magazin | Zvijezde i tračevi

U prethodnoj sezoni, Žarko je bio takmičar, kojem je mentor bila Svetlana Ceca Ražnatović, a ubrzo je postao miljenik žena ponovo, kako zbog svog glasa, a tako i zbog izvajanih mišića, koje nije skrivao an sceni. Tokom te cijele sezone on je žario i palio svojim tijelom, a sada je sve ostavila bez teksta posljednja footografiija koja je osvanula na njegovom Instagram profilu , na kojoj kako se da primjetiti mišići nisu više kao što su bili.

Žarko Madžić "Oduvek sam hteo da se pojavim golišav" - YouTube

Umjesto njenog trbušnjaka i izvajanog struka, on je pokazao stomačić, a sliku iz ogledala začinio je pesmom od Marine Perazić “Kolačići”. Žarko se potom oglasio za medije i priznao da je zbog poslovnih obaveza zapustio teretanu, te da gotovo čitavog ljeta nije vodio računa o svom izgledu.

Žarko Madžić
“Počeo sam da radim kao nenormalan i način života me je naterao da se zapustim. Šta da radim?”, požalio se Žarko i nastavio:

“Previše svirki, previše posla i nemam ni vremena ni snage da toliko vodim računa ni šta ću, ni kad ću da jedem, pa sam se malo zapustio. Ali dobro, prolazi leto pa će biti malo jednostavnije, imaći vremena da se posvetim treningu i ishrani. Inače, tokom leta baš ništa nisam vodio računa, samo sam radio i putovao.”

Preporučujemo