Jedna od naših najpopularnijih pop pjevačica, koja važi za jednu od onih sa britkim jezikom, Goca Tržan, je poznato da ima pune ruke posla. Naime, kao da joj to nije dovoljno sada je odlučila da iskoristi i ono malo slobodnog vremena koje ima za sebe i svoju porodicu, pa je sebi našla dodatni posao.

Naime, ova popularna pjevačica je odlučila da sa svojim 11 godina mlađim suprugom, i popularnim bubnjarom , Rašom Novakovićem, otvorio vlastiti muzički studio gdje su svi pjevači iz naše zemlje, ali i regiona dobro dolšli da snimaju svoje pjesme.

– Pravimo studio jedan kod nas u Baču, u kući Rašinih roditelja. Tamo ćemo napraviti studio za snimanje pesama, kavere i slično. Biće uređen po mom ukusu, a i mi, muzičari, imaćemo prostor u kom ćemo moći da “džemujemo” i da se igramo kako se nama igra – otkrila je Goca Tržan za domaće medije.Goca Tržan zaboravila da je snimaju kamere: Previše se raskomotila i  pokazala previše

– Imam sad jedan koncert. Mnogo radim, pa ponekad ne znam da li vodim emisiju, da li pevam, da li glumim, ali to je moj život. Da je drugačije, odnosno da nemam ovoliko posla, verovatno bih umrla od dosade – dodala je uz osmijeh ova simpatična pjevačica.

Goca Tržan: Udala sam se iz dosade - Glas Srpske

Podsjećanja radi ona je se nedavno našla u centru medijskog skandala sa svojom kolegicom Majom Nikolić, kada su počele javno da iznose stvari koje znaju jedna  o drugoj i da se pomalo vrijeđaju. Nju je također prozvao Kristijan Golubović za vrijeme njegovog boravka u Zadruzi, kada je rekao da je sa njom bio inti*man. Ona je sve to negirala, a on je rekao da je spreman dovesti 20 svjedoka koji su bili tu.

Preporučujemo