Već odavno je pozanto da su roditelji našeg najboljeg tenisera svih vrmena njemu najveća podrška i vjetar u leđa, pored njegove supruge Jelene i njihove djece, i nije nepoznanica koliko su seoni žrtvovali zbog karijere svoga sina. Njega je tako otac pratio na turnire i sticajem svih okolnosti više bio prisutan u medijima nego njegova majka Dijana. Ona je se za to vrijeme odlučila držati po strani.

Tko su roditelji Novaka Đokovića | Celebrity

Ipak svjetska slava, kakvu jestekao najbolji teniser svih vremena izaziva ogromnu pažnju , pa je tako čitava porodica Đoković u fokusu javnosti,te je tako i tajna Novakove majke nedavno isplivala u javnost, o čemu je ona i sama kasnije govorila.

NOLETOVA MAMA DIJANA: Oboje su strogi roditelji, ali Novak nekad popusti -  Aloonline.ba
Uz svog supruga Srđana, Dijana je u zadmnje vrijeme odlučila da se češće pojavljuje u javnositi, te daje izjave koje su većinom vezane za njenog sina. Ipak ttokom jednog gostovanaj u emisiji “Balkanska ulica”, roditelji Novaka Đokovića su otkrili neke detalje koji do sada nisu bili poznati javnosti iz njihovog života, govorili su mnogo više nego inače o sebi, pa je i tajna Dijane Đoković izašla na vidjelo.Hrvatski mediji: Kako je Srđan zaveo Hrvaticu, majku najboljeg tenisera  sveta - Komentari -Život - B92.net

Naime, Novakova majka je otkrila da se prije tri decenije krstila u crkvi i da je tada dobila i kršteno ime koje joj je dao ni manje ni više nego  njen suprug Srđan. Tom prilikom, on je za svoju ljepšu polovinu izabrao staro srpsko ime, Milica. Ipak, iako smatra da je to ime lijepo, ona je istakla da ne želi da je iko tako zove u javnosti te da u privatnosti svog doma želi da ostane Dijana.

Preporučujemo