Novopečeni bračni par Mihajlo i Marina Šaulić, koji su svoje sudbonosno da izgovorili u nedjelji iza nas su odlučili da svoj život nastave van Srbije, odnosno u Cirihu, a tamošnji srpski konzulat će im kako se saznaje plaćati stan 5 000 franaka mjesečno. Naime, oni su nekoliko mjeseci unazad, kako su otkrili izvor iz Švicarske stanovali u hotelu koji se nalazi u neposrednoj blizini konzulata. Kada se datum vjenčanja bližio tada je Mihajlo otkazao ovaj smještaj i iznajmio stan u kojem će živjeti sa svojom suprugom.


Kako se dodatno saznalo ovi novopečeni mladenci žele da urede svoj stan po svom ukusu, pa su odlučili da izaberu nenamjeten stan iz tog razloga.

– Mihajlo i Marina nisu hteli da iznajme uređen stan. Oni će zajedničkim snagama sve urediti po svom ukusu. Sad im predstoji potraga za nameštajem i svim ostalim detaljima oko uređenja prostora gde će živeti u narednom periodu. Konzulat će mesečno za njihov stan da izdvoji do 5.000 franaka. Njih dvoje sledeće nedelje putuju za Cirih. Trenutno su još u Beogradu – priča izvor.

– Svoj posao oko privatnog vrtića na Banovom brdu, čija je vlasnica, prepustila je svojoj rođenoj sestri. Logično, u nju ima najviše poverenja i uopšte se ne brine da će sve funkcionisati u najboljem redu, kao što je to bio slučaj – završava izvor.

Prve slike Mihajla Šaulića i trudne Marine: Mlada blista u vjenčanici, mladoženja ima specijalno odijelo

Podsjećanja radi, Mihajlo Šaulić bavi se veoma odgovornim poslom. On je generalni konzul Republike Srbije u Cirihu i već izvjesno vrijeme živi na relaciji Švajcarska – Beograd. Njegova supruga Marina, koja je na vjenčanju uzela prezime Šaulić, rođena je na Ubu i odmalena je važila za pravu ljepoticu. Ona je odrasla u prosječnoj porodici, a za privatni vrtić, čija je vlasnica, izborila se sama svojim radom.

Preporučujemo