Iako je jedno od ključnih pravila rijaliti šou-programa “Elita” da se planovi produkcije drže u strogoj tajnosti, nekoliko učesnika nije moglo da odoli iskušenju da ih ne otkrije. Posljednja u nizu je Slađa Lazić, koja je nedavno razotkrila kada će njena prijateljica Maja Marinković stići na imanje u Šimanovcima.U februaru sledeće godine će doći mnogo novih lica na imanje, i Maja stiže već u novembru, mislim krajem novembra”, ispričala je Slađa jednom od zadrugara. Ovo se poklapa sa vremenskim okvirom koji je neophodan Maji da se oporavi od operacije povećanja zadnjice.Lazićeva je također kratko pomenula da bi i Stanija trebala ući u rijaliti, i nije tajna da će produkcija morati ponuditi primamljivu svotu novca kako bi je nagovorila da se suoči s Anelom Ahmić, koja tvrdi da joj je Stanija “ukrala” muža.

Podsetimo, sinoć je Bela kuća u Šimanovcima postala bogatija za još jednog člana, repera Nenada Aleksića Ša, koji je ušao u “Elitu”. Prema informacijama koje su procurile, Matora je već nekoliko dana unaprijed najavila Ša-ov ulazak, a njih dvoje su ljetos provodili mnogo vremena zajedno.

“Vidjeli smo se tokom cijelog ljeta. Upravo sam napustila njegovu sestru Vanju prije nego što sam došla ovamo. Vidjet ćeš kakva je osoba”, ispričala je Jovana jednom od zadrugara prije nekoliko dana. Na pitanje da li Aleksić zaista ulazi u “Elitu”, samo je kratko odgovorila: “Da” i brzo promijenila temu razgovora.

Preporučujemo