Već je poznato da sin našeg pokojnog pjevača, koji je preminuo prije nešto manje od godinu dana,Marinka Rokvića, Nikola Rokvić sa svojom suprugom Bojanom Barović očekuje treće dijete. Ova sretna viijest je u medijima odjeknula, a sada je Marina odlučila da raznniježi svoje pratioce na svooj društvenoj mreži Instagram, svojom novom objavom.

Nikola Rokvić dobio DRUGO DIJETE, a sve će oduševiti kako se oglasio povodom prinove - Srpskainfo

Naime, i više je nego očigledno da Bojana uživa u svojoj trudnoći, a sada je odlučila da pozira u ogledalu, a u prvi plan je stavila naravno svoj trudnički stomak.

– Radosni momenat kad stomak preraste iz pivskog u trudnički – napisala je ona na pomenutoj mreži, a komentari su se samo nizali, a mnogi ističu da Bojana zaista blista u trudnoći. Bojana i Nikola već imaju šestogodišnju kćerku Leonu i trogodišnjeg sina Simeona. Nikola i Bojana su se upoznali u rijalitiju “Survivor“. Iako su na početku veze imali različita iskušenja, kada su morali da održavaju ljubav na daljinu, već celu deceniju oni se vole istim intezitetom. Bojana i Nikola često ističu

Porodični dom Bojane Barović i Nikole Rokvića - Idilično carstvo za Leonu i Simona (FOTO) || Story.rs
“Svako jutro kad se probudimo zahvalimo Bogu što smo zdravi, to je u ovo vrijeme dovoljno. Nikola je veoma posvećen vjeri, a i ja pored njega, oboma nam je ona vrlo važna sad kad imamo porodicu. Ona je stub i institucija, neizostavni dio srpske porodice. Bitno nam je da u tom pravcu usmjerimo i djecu jer to daje stabilnost. Ubijeđena sam da je čovjeku bez vjere, posebno u ovako teškim i izazovnim vremenima kao što je ovo današnje, izuzetno teško. Nama je pomogla da se sačuvamo“, ispričala je Bojana svojevremeno.

Preporučujemo