Našeg najboljeg tenisera, Novaka Đokovića su tokom karijere spajali sa brojnim inostranim i domačim javnim ličnostima, uprkos tome što je još od stasavanja svoje sportske karijere bio u vezi sa svojom sadašnjom suprugom Jelenom Đoković. Malo koja od svih tih priča je imala dodira sa istinom, ali ona koja je bila čista laž je da je Novak imao aferu sa Anastasijom Ražnatović, kćerkom slavne Cece. Odnos Anastasije Ražnatović i Jelene Đoković samim tim je doveden u pitanje, još od prvog dana kada su takve spekulacije izašle u javnost, a kasnije kada su one ponavljane uprkos demantijima postojao je rizik da se on dodatno pogorša.

Sve zanima Anastasijina afera s Novakom: Jelena Đoković se PRVI PUT  obratila direktno Cecinoj ćerki (FOTO) | Balkan Life Today
Odnos između njih dvije, ipak je odolio takvim opasnostima. Lijepa Anastasija je odmah izašla u javnost s pojavom takvih navoda i odmah je tako stavila tačku na sve te priče.

– To mi je baš užas. Bilo je mnogo takvih naslova, a najgore mi je što narod veruje i misle da ja to guram u novine. A nije baš tako. Pišu da bi se prodavalo, lupe svašta ne bi li se prodalo, a nije im bitno da li je to istina ili ne – izjavila je svojevremeno mlada pjevačica.

Ipak da odnos između pve dvije dame nije poljuljan , kasnije je pokazala i sama Jelena. Naime, Anastasija je prije nekoliko dana na svom Instagram profilu objavil snimak gostovanja kod Milana Kalinića u emisiji “Preživeli”. Podjelila je emotivan dio, gde je otpjevala numeru koja je blago rečeno raspametila pratioce kao i njene brojne kolege sa estrade, a zatim je uslijedila i Jelenina reakcija.


– Wow wow wow”, oduševljeno je Jelena prokomentarisala Anastasijinu izvedbu i tako definitivno stavila tačku na sve tračeve i gradske spekulacije a Cecina kćerka se na to zahvalila.

Preporučujemo