Iako živi tih, povučeno i mirno , Slavica Karić izuzetno je cijenjen član poznate familije. Četiri decenije provela je u braku sa Sretenom Karićem, koji je preminuo 2017. godine. Majka je četvoro dece: Gorana, Bojana, Stefana i Gordane, ali i baka šestoro unučadi. Sudeći po njenom Intagram profilu, gdje često odluči da podjeli slike svojih najbližih , njoj je proodica na prvom mjestuu. Upravo zahvaljujući društvenim mrežama saznali smo da gospođa Karić živi „kao sav običan svijet“. Uživa u prirodi, zelenilu, gajenju ruža, ali dosta vremena provodi i u bašti. Pratiocima se nedavno pohvalila da su joj odlično rodile paprike, a kad je već tako, red je da se pripremi zimnica. Zasukala je rukave, uzela varjaču i sama stala pored velikog kazana da skuva ajvar.

„Velika obaveza, ali i veliko zadovoljstvo“, poručila je Slavica Karić koja, da ne zaboravimo da napomenemo i to, izgleda za svaku pohvalu.

Slavica Karić
„Srećan rođendan mojoj predivnoj snajki. Imati tako brižnu, odgovornu i ljubaznu snajku više je od blagoslova“, reči su koje je uputila Maši Karić, supruzi njenog sina Bojana, ali je dodala i da je ponosna na sve snaje.

O odnosu sa svojom prvom snahom, bivšom Bojanovom suprugom Jelenom Karleušom, nikada nije javno govorila. Pričala je samo Jelena, ubrzo poslije razvoda, koji je uslijedio samo tri mjeseca posle vjenčanja.

Jelena Karleuša, bojan karić
‒ Udala sam se za Bojana, ali me je razvela njegova mama Slavica. Ona je bila posrednik i lično se pobrinula da do našeg razvoda dođe što brže i bezbolnije po njenog sina. On nije imao snage da se suoči sa mnom. Prvih nekoliko dana bila sam u šoku, nisam znala šta da radim. Situacija je bila sledeća: moja reč protiv reči telohranitelja, ali tu moju reč nisu želeli da čuju. Tražila sam od Bojanove majke samo jedno – da ga zamoli da se obrati javnosti i kaže šta se zaista dogodilo, da mi „opere obraz“. Ali, on to nije želeo ‒ požalila se u jednom intervjuu Jelena Karleuša, koju je dugo pratio glas da se od Bojana razvela poslije navodne afere sa tijelohraniteljem.

Preporučujemo