Već godinama unazad, brak našeg poznatog pjevača Miroslava Ilića je pod budnim okom domaće javnosti. Odnos ovog pjevača sa njegovom suprugom Gordanom, sa kojom je stekao i dvoje djece, posebno je postao zanimljiv i interesantan, kada je javnost saznala da je pjevač svojevremeno prevario svoju ženu sa Mirjanom Antonović, i sa njom dobio vanbračnog sina Devina. Upravo iz tog razloga,ovaj pjevač se godinama povlačio po sudovima.

Miroslav Ilić, Mirjana Antonović
Naime, on se iz petnih žila trudio da pokaže da su to neistine, i da Devin zapravo nije njegov sin i nasljednik, pa je nakon svega očinstvo ipak morao da prizna. U toku cijelog tog postupka, pjevač folk muzike je odlučio da se povuče sa javne scene, pa je tako slabo gostovao u emisijama, intervjue za domaće medije skoro pa nije da davao , a novinari su mogli da sretnu jedina na ulasku i izlasku iz sudnice. Budući da je slučaj okončan i da više nema šta da krije muzičar je odlučio da sa medijima ponovo uspostavi prijateljski odnos i to gostovanjem u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj se govorilo o muško-ženskim odnosima i tome ko je mentalno i fizički jači i izdržljiviji muškarci ili žene.

miroslav ilic supruga komsije

U par navrata Ilić je govorio lijepo o ženama, zatim potpuno suprotno od onoga što bi žene voljele da čuju, duhovitim tonom naravno u produžetku izlaganja otpjevao je svoju numeru “Nije život jedna žena”, a isto tako se našalio da se plaši kako će ga zbog svega što je rekao supruga kod kuće dočekati. Na kraju je pojasnio.


– Pošto sam ja romantična magarčina i dan danas, moram da kažem da ipak nisu muškarci jača strana, u bilo kojim godinama – kazao je Ilić, pa dodao da su u zrelim godinama žene potrebnije muškarcima, nego oni njima.

Brak Miroslava Ilića izdržao je mnogo toga, te se vjeruje da će i ovo jedno gostovanje i šaljive pjevačeve izjave.

Preporučujemo