Za rijaliti zvijezdu Miljanu Bogdanović su svi čuli i svi je se sjećaju iz rijaliti programa “Parovi”. Za nju su čuli i oni koji nikada nisu gledali rijaliti , budući da se o njenom braku u koji je uplovila sa pet decenija starijim muškarcem, Milojkom Božićem polemisalo i pisalo na sce strane. Toliko su izenadili sve da su dostigli čak i u svjetske medije.


Ova mlada rijaliti igračica se u pomenutom rijalitiju zaljubila u Ivana Gavrilovića, pa je to pjevača za malo koštalo braka, a njihova ljubav nije kratko potrajala ni kada su izašli iz rijalitija. Miljana je nakon svega toga odlučila da se povuče iz medija i javnosti. Odlučila je da se više ne pojavljuje na malim, a na druptveni mrežama, nije toliko aktiivna kao orije.

Upravo iz tog razloga, ona je izazvla oduševljenje kod svojih pratioca kada je jednu noć odlučila da odgovara na brojna pitanja koja su oni imali spremna već odabno za nju, a tom priliko je otkrila i šta se to ve promjenilo u njenom privatnom životu.

NIŠTA OD KARIJERE u BEOGRADU posle Parova: Oglasila se Milijana Bogdanović!
Naime, ov bivša rijaliti zvijezda je svojim pratiocima otkrila da sada radi kao kondukterka, kao i to je njen sadapnji emotivni partner koji inače ima 48 godina, također prevoznik u gradskom prevozu.

– Stan sam i kupila i prodala, i sad opet kupujem. Ne znam ni ja šta bih više – napisala je, između ostalog, Bogdanovićeva na Instagramu svojim pratiocima.

 

Kondukterka sam i prepoznaju me putnici, naravno. Uredno svi plaćaju kartu, ne izvlače se. Nije da se hvalim, ali me hvale, rekla nam je Milijana Bogdanović, koja je bila u kontroverznoj vezi s Milojkom Božićem

Preporučujemo