Pjevač Dado Glišić već neko vrijeme puni stranice žute štampe. Naime kako je nekada punio stranice medija zbog svog glasa, on unazad nekog vremena puni zbog svojih ispada koje pavi jeda za edrugim Naime, za nim je raspisana potjernica. Kako se nezvanicčno saznaje, potrjernica je raspisana nakon što se ovaj pjeač nije pojavio na ročištu koje je bilo zakazano na banajlučkom sudu, po optužnici Okužnog javnog tužilaštva.

ISCRPLJEN I NA INFUZIJI: Dado Glišić i dalje u lošem stanju - Express

– Sud optuženom Dragoslavu Glišiću određuje pritvor. Nakon što se obezbedi prisustvo optuženog stranke će biti obaveštene – naveo je sudija Zoran Milojica.

Za jednim od najpoznatjih opjevača iz Banjaluček rgije je navodno raspisana centralna potjernica. Inače, to u praksi značida će Dado Glišić, čim i ukoliko doodđe u Bosnu i Hercegovinu biti uhapšen i priiveden. Informaciju da je za njim raspisana potjernica ptvrdio je i njegov otac.

Pjevačevo zdravstveno stanje se pogoršalo: Dado Glišić završio ponovo u bolnici, tvrdi da se bori za vazduh! | Ekskluziva.ba

– Dado je bio dobrovoljac i pevao je himnu Republike Srpske, a sada ga nameravaju uhapsiti. Eto u kakvoj državi mi živimo – izjavio je Milivoje Glišić.

Iseljavanje je tražio i dobio FK Jedinstvo iz Vrbanje kojem je tako predan fudbalski teren i prizemlje porodične kuće Glišića.

Dado Glišić je periodu od 2002-2008 bio ovisnik o teškim dr0*ama, te se kroz muzičku tematiku i izvedbu njegovih pjesama mogao naslutiti pojačan naboj emocija.Pogoršalo se stanje: Dado Glišić smješten u bolnicu - ima groznicu i probleme s disanjem! | Zabava | Zvijezde i tračevi

Krajem 2007. godine Dado Glišić u potpunosti nestaje sa javne scene, te odlazi u potpunu izolaciju, gdje započinje njegova bitka protiv ovisnosti o he*0inu. U tom periodu bio je potpuno nedostupan, sve do 2011. godine. Tada se pojavljuje sa novom pjesmom “Neponovljiva”, čiji je autor i koja je producirana u njegovom vlastitom studiju “The Best” u Banjoj Luci. Nastavlja sa snimanjem pjesama poput emotivne balade “Dođi…” sa kojom 2012. godine nastupa na Festivalu Vrnjačka Banja te osvaja prvo mjesto “Grand Prix”.

Poslije šest godina, 2012. godine, objavljuje svoj drugi studijski autorski album naziva “Dođi…” sa kojeg se izdvajaju pored “Neponovljiva” i “Dođi…” pjesme “Kad bih ja”, duet sa Katarinom Ostojić – Kayom “Brojiš do 100”, “Nisam tvoj” i druge kompozicije.

Preporučujemo