Kako saznaju domaći mediji, nakon što se svim naporima trudio da se vrati na ružičast televiziju, Saša Popović je uspio u svom cilju, pa ćemo tako muzičko takmičenje Zvezde Granda od sada moći pratiti na televiziji PINK. Njegova matična kuća, kao što svi znam, Grand je svojevremeno stekla veliku slavu, upravo na ovoj televiziji, na konto koje i dan danas postoji.

Podsjećanja radi, nakon što je obustavljeno snimanje ovog muzičkog takmičenja is vih Grandovih emisija, iz razllog ašto ističe ugovor s televizijom na kojoj se prvobitn emituje, te na TW Prva nije počela planirana nova sezona Zvezda Granda, jer nisu mogli postiči dogovor o čemu su svi pisali, Saša Popović je davao sve od sebe da se barem vrati na Pink.

Saša Popović napušta Zvezde Granda! Donio konačnu odluku, a ovo je razlog |  Zabava | Zvijezde i tračeviediji su nedavno došli do saznanja da se Grand ponovo vraća na televiziju Pink iz koje se krajem devedesetih i vinuo u sam vrh estradnog neba, a onda nakon 15 godia vrtoglavog i velikog uspjeha krenuo u sunovrat, kada je raskinuo saradnju s najvećim medijskim gigantom na ovim prostorima, sva saznanja su sada i zvanično potvrđena.

 

Inače, Saša Popović je nedavno, dok je davao izjave novinarima, pitao da li je neko od predstavnika sedme sile sa portala Republika, a kada se jedan od novinara javio, ušao je u razgovor sa Sašom.

POSLE MUČNE BORBE, PREMINUO JE! Saša Popović progovorio o porodičnoj  tragediji koja ga je promenila!
– Mi smo samo preneli informaciju, mi smo zvali Prvu, oni su nam rekli da postoje potoškoće oko starog ugovora – rekao je novinar navedenog portala, na šta je Saša potvrdio sve:

– Ja nemam više veze, ja ovde sam isto kao član žirija, moje je da osmislim takmičenje i kada su u pitanju ,,Zvezde Granda”, što se tiče pregovora i ugovora, to više ne radi Saša Popović, nego novi vlasnici, na njima je da ugovore da li će biti Prva, RTS ili Pink, kada budemo saznali, obavestićemo vas.

Preporučujemo