Ono što je u poslednje vreme glavna tema u svim medijima jeste ljubavni život Anastasije Ražnatović ćerke poznate folk pevačice Cece a koja i saa uplovila u muzičkoj vode i pokušava da napravi karijeru kao i njena majka.

Anastasija je dugo vremena bila u vezi sa mladim biznismenom iz Novog Sada Đorđem Kuljićem i čak su započeli i zajednički život i svi su očekivali da će svoju ljuubav krunisati brakom ali se to nije desilo. Kao grom iz vedra neba je stigla verst da su raskinuli i da se ona vratila da živi u vili svoje majke i dok se nagađalo o razlozima propasti njihove veze Anastasije je vrlo brzo našla utehu zagrljaju poznatog fudbalera Nemanje Gudelja koji igra za špansku Sevilju.

Njihova veza napreduje jako brzo i postala je ozbiljna o čemu svedoči i činjenica da sus e i njihove porodice upoznale i da su Gudeljevi nju prihvatili kao svoju a posebno Nemanjina sestra Vanja koja je inače perspektivna teniserka i mezimica svoje braće. Mnogi koji ne znaju kako Vanja izgleda su se zabrinuli za Nemanjinu i Anastasiju vezu kada su na njegovom Instagramu videli sliku na kojoj je u zagrljaju sa prelepom crnkom ne znajući da je to njegova sestra.

Vanja ima 19 godina i od svih iz porodice je najbliža sa bratovom novom devojkom i prva je prihvatila te se jako dobro slažu i vrlo često druže. Inače ona je također sportski tip poput brata samo se ona bavi tenisom a mnogi joj predviđaju svetlu budućnost u ovom sportu a ona je pohađala i tenisku školou na akademiji Kim Klajstrers koja je imala veliki uticaj na nju.

Preporučujemo