Udovica našeg kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, nakon njegove iznenadne i tra*ične sm*ti , živi potpuno mirnim i povučenim ačinom života, i trudi se da što više vremena provodi i da se posveti svojoj porodici, djeci i unucima. Međtim, udvarač Šabanove udovice, Goce Šaulić koji ne krije svoju dugu ljubav prema njoj sada je izazvao ineteresovanje, te je emotivni život ove dame ponovo u fokusu interesovanja domaćih medija i javnosti.

Pio je sa Šabanom i dolazio mu u kuću, a poslije 3 godine od smrti pjevača  hoće da zaprosi udovicu! | Ekskluziva.ba
Iako njeno srce nikada nije prestalo daa pripada njenom voljenom Šabanu, mnogi muškarci su iskazali innteesovanje za nju i dali bi sve da se nađu u njenom društvu te joj upute i tek po neki kompliment i lijepu riječ.

OVAKO SU SE VOLJELI ŠABAN I GOCA: O njihovom skladnom braku nema ko nije  maštao, a iznenadit ćete se kad čujete koju joj je pjesmu posvetio |  Balaševizam
Kako pišu domaći mediji, Gordana je navodno predmet interesovanja jednog inspektora koji njenu porodicu poznae dugi niz godina. Za vrijeme Šabanoog života, njemu je Goca bila tiha patnja, a sada kada je od njegove smr*i ptođlo već tri godine, ovaj anonimni inspektor se trudi da Gordanu obori s nogu i da joj ukrade srce.

– I Goca i Šaban su bili baš dobri sa tim inspektorom. Prva Goca je rado izlazila sa njim kad god bi zvao nju i Šabana, oboje su ga cenili kao prijatelja – kaže dobro upućen izvor za domaće medije i dodaje:

saban i gocA 3 - Azra Magazin

-Svi mi koji smo bili u tom društvu znali smo da je on slab na Gocu, ali je samo bio svjestan da je za nju Šaban bio jedan, jedini. Međutim, sada kada se nažalost desilo šta se desilo, on je uporan da e osvoji, čak mašta o tome da je i zaprosi.-priča o inspektorovim željama izvor.

Da li će emotivni život Goce Šaulić dobiti potpuno neočekivani epilog i da li ova romansa zaista ima potencijal, pokazat će vrijeme koje je pred nama.

Preporučujemo