Naša pjevačica Ivana Selakkov je jedna od rijetkih koja se može pohvaliti da je otpjevala preko 3 000 pjesama kao prateći vokal brpjnim muzičkim zvijezdama, prije nego što je odlučila da otpočne svoju solo karijeru. Kako je i sama istakla, stekla je veliko iskustvo, a stiuacije koje je doživjela sa svojim kolegama će pamtiti cijeli život.

– Radila sam sa Sergejem Ćetkovićem, onaj album „Pogledi u tami”, to je bilo prelepo. Marija Šerifović, njen koncert ali kasnije i Evrovizija, zaista nezaboravno iskustvo… Ceca takođe, na Ušću, sto hiljada ljudi, to je nenormalna trema, ali je uvek bilo super. Jelena i ja smo pevale te prateće vokale, ali sa nekim solo deonicama, nije svejedno zaista. Bila sam sa Dadom Topićem na Jazu, a pored nas su bili Rolingstonsi, zaista scena za pamćenje. Što se tiče treme, imam je prilikom svake uživo emisije, jer nikada ne znam šta može da mi se desi sa glasom, da uspem sve da izvučem kako treba… Godinama kuburim sa alergijom i onda se uvek brinem kako ću da iznesem neku pesmu – odgovorila je Ivana.

Jedna od tih situacija, koje će ona pamtiti cijeli život, bio je dio koncerta Svetlane Cece Ražnatović, kada je bila prinuđena da pjeva pjesmu umjesto nje, a i sama je priznala da joj je uvijek davala vjetar u leđa.

Ivana Selakov – Tri Spota U Tri Dana (VIDEO)
– Sa Cecom na koncertu, duvao je neki nenormalni vetar, nosio je sve pred sobom i stalak i mikrofone, nije uspela da peva u isto vreme da drži haljinu, te sam u jednom momentu pevala umesto nje dok je ona otišla da se presvuče… Bila sam Ceca na pet minuta, simpatičan trenutak… Njoj sam večno zahvalna, što zbog iskustva, što zbog moralne podrške, samo jedna reč je njena bila dovoljna da izguram sve… Mnogo mi je pomogla – rekla je Ivana Selakov u jednoj emisiji.

Preporučujemo