Prije nekoliko mjeseci u medijima je odjeknula vijest sa sa zajedničkim saopštenjem sada već bivših supružnika, Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske da je na njihov brak dug deset godina stavljena tačka , a ubrzo je nakon toga svako krenuo svojom stranom u životu. Za razlikuod bivše manekenke koja je jako aktivna na društvenim mrežama, pa tako svoje pratioce obavještava o svojim svakodnevnim aktivnostima, ovog popularnog voditelja ipak nemamo tako često priliku da vidimo u javnosti.

Ipak, sada su ga novinari jedne emisije uspejli snimiti i otkriti kako on i s kim provodi svoje slobodno vrijeme, a mnogi su mišljenja da je Ognjen Amidžić nakon razvoda sigurno odlučio da okrene novi list u svom životu.


Ognjen je po svemu sudeći kako se da primjetiti, nastavio život dalje te pokazao da za patnju kod njega nema mjesta, a osim uobičajenih dnevnih aktivnosti koje ovaj voditelj obavlja, on je pokazao da i te kako zna da uživa u dobrom piću i hrani te je obišao nekoliko poznatih beogradskih lokala u kojima se opuštao neko vrijeme. Zatim, on se uputio u školsku ustanovu koju pohađa njegov nasljednik i jasno stavio do znanja da je veoma posvećen otac koji i pored brojnih obaveza pronalazi vrijeme za sina Matiju, te svoje očinske dužnosti Ognjen Amidžić nakon razvoda ne zapostavlja.

Uskoro devetogodišnjak, jako vidno se obradovao tati te je u punom trku pohrlio u njegov zagrljaj, a simpatični dvojac zatim se uputio ka poznatom beogradskom sportskom centru gdje dječak vijredno trenira tenis, a tata mu pruža svu moguću podršku.

Preporučujemo