Supruga poznatog pjevača Bojana Vaskovića, frontmena “Leksington benda” , Aleksandra, na društvenoj mreži Instagram sa svojim pratiocima dijeli i lijepe, ali i one teške trenutke koje proživljava u trećoj trudnoći. Ovaj pjevač i njegova supruga Aleksandra već imaju kćerku Anđelinu i sina Mihajla, a nedavno su objavili da će uskoro dobiti i još jednu djevojčicu. Oa presretn mama je nedavno odlučila da otkrije kako provodi svoje posljednje dane pred porod.


– Tokom ove trudnoće upravo sam se oslonila na sopstvene osećaje, pratila sam potrebe svog tela možda i više nego u prethodne dve i čini mi se poprilično neosetno je iznela do skoro samog kraja (koliko je to moguće sa dvoje male dece). Kada je reč o podršci mom zdravlju i bebinom razvoju trudila sam se, takođe, da pojednostavim korake- napisala je Aleksandra koja je malo pre toga otkrila da su joj lekari, zbog loših ultrazvučnih markera, savetovali da prekine trudnoću:Uspešno su krili najlepše vesti! Bojan i Aleksandra Vasković presrećni, uskoro stiže treća beba (FOTO) || Story.rs

– Ostala sam vam dužna ovu objavu, koja je rekla bih po interesovanju jedna od najiščekivanijih. Čekala sam ovoliko dugo jer nisam bila spremna da je podelim, iako sam to jako želela. Naime, kao što sam u par navrata spominjala, ova trudnoća je protekla i i dalje protiče obojena bojaznošću, kada je reč o bebinom zdravlju. Ono što me je ovaj put iznenadilo, je što bebini ultrazvučni markeri nisu bili najbolji u tom trenutku i savetovan mi je prekid trudnoće. Da budem preciznija, postojala je sumnja da sa bebom nešto genetski nije u redu. Koliko je to mene iznenadilo i uplašilo nije potrebno opisivati- podelila je Aleksandra bolne periode u vezi sa trudnoćom.

SRETNE VIJESTI: Bojan i Aleksandra Vasković očekuju prinovu
Bojanova supruga je u os om mjesecu trunoće, a tek sada je skuila snage da priča o problemima koji su je zadesili u trunoći. Naime, ona je došla do cilja, a to je da sa njihovom djevojčicom prođe sve u najboljem redu i da će im krajem ove godina svima uljepšati živote. Njen suprug joj je od prvog trenutka bio najveća podrška. Podsjećanja radi, ova porodica je preživjela pravu dramu kada je njihovo prvo dijete, Anđelija rođena prijevremeno.

Preporučujemo