Naša mlada, poznata pjevačica Edita Aradnović već nekoliko godina uživa popularnost na muzičkoj sceni, a najveći razlo koji je doprinio tome je taj što iskače iz svakog kalupa. Ona redovno i iznova iznenađuje svoju publiku i iz svake njene otpjevane numere naprosto “vrišti” ljubav. Razlog zbog kojeg je to tako je njen privatni život, koji joj ispunjava njen emotivni partner.

– Najbolji lik na svetu, ne mogu to da opišem i ne može da stane u jedan intervju, srčano bih govorila o tome, a trudim se da budem dama. Volela bih da me vidite u belom, imam dosta želja, prvenstveno da smo živi i zdravi, da i dalje radim muziku punim srcem – istakla je ova pjevačica, koja se još uvijek nije pojavila u javnosti sa momkom, vješto skrivajući privatnost daleko od očiju javnosti.

Ona kaže da se njenom momku dopala njena nova pjesma i da je odlijepio kada je čuo, jer je zna već tri godine, a kada se čuo s Džordžijem rekao je da će biti evergrin. Ipak,, ona tvrdi da postoje neke stvari koje nikada ne bi mogla mogla da pređe nijednom momku.


– Ima dosta toga, prevara, dvojni život, velike laži, znamo šta su bele, a šta crne laži. Svašta sam naučila iz prethodnih veza, nisam ogorčena kada pomislim na ljubav, pa da sada imam potrebu da pljujem po muškarcima – zaključila je ova simpatična pjevačica.

Podsjećanja radi, ona nije ulazila u veze po svaku cijeni, samo da bi imala nekog kraj sebe i kaže da se samo za jednog svog bivšeg partnera kaje, jer je bio jako loš čovjek.

Edita Aradinović iskreno: Očaram se, pa se brzo razočaram
– Imala sam lekcije, jednu vezu za koju se zaista kajem, nikad nisam bila sa muškarcem koji je loš čovek, što se tog puta desilo i bilo je svakako kratko, i nebitno. Sve ostalo mi je super. Kasno sam to doživela, mislila sam da mi se to neće desiti, zato što stvarno pažljivo biram i vrlo vodim računa o svom privatnom životu i to sa kim se družim, a kamoli sa kim spavam. Tog puta sam se stvarno ogrešila jer je imao ogromnu masku – rekla je ona.

Preporučujemo