Već godinama traje medijska hajka od strane pjevačice Ane Sević na njenog bivšeg muža i našeg najpoznatijeg pjevača Darka Lazića. Oni iz braka koji se nažalost završio razvodom imaju maloljetnu kćerku Lorenu, koja se nalazi kod svoje majke, ali je Darko redovno posjećuje. Ova pjevačica je sada odlučila da javno i pred kamerama progovori o razvodu od pjevača Darka Lazića.

Ona je ovom prilikom otkrila i više nego što je imala namjeru i vjerovatno trebala, pa je tako u jednom momentu istakla da o svom, već bišem mužu zna mnogo skadaloznije stvari od onih do kojih su mediji došli i koje su dospjele u javnost.


– Ne znam da li je to bila promena ili ja nisam videla nešto što su ljudi oko mene videli… Svima je bilo očigledno osim meni. Čovek vremenom sazreva. Potrebno je životno iskustvo da znaš šta želiš, a šta ne… Nema iznenađenja za mene kad je reč o medijskim natpisima. Ja najbolje znam šta je istina i šta se dešava… I to što izađe je manje skandalozno od onog što nije izašlo… – rekla je Ana u emisiji “Magazin IN” u kojoj je gostovala kod Sanje Marinković, a na pitanje: ”Ko ima ulogu i oca i majke?”, odgovorila je:

ANA SEVIĆ NAKON KĆERKE ŽELI JOŠ JEDNO DIJETE, SVA SRETNA PROGOVORILA O  SVADBI: Evo šta je očekuje u narednom periodu! | Novi.ba
– Da ne generalizujemo, ali u većini slučajeva su žene te koje su i otac i majka kada su u pitanju razvedeni roditelji.

NAJRADOSNIJE VESTI! Ana Sević se porodila, evo kog pola je TREĆE DETE! ||  Story.rs

Ana Sević je sada opet sretno udata i u ovom braku sa Danijelom Nedeljkovićem i sa njim ima kćerku i sina. Često na društvenim mrežama dijeli sve njihove zajedničke momente.

Preporučujemo