Bivša rijaliti učesnica i pobjednica Zadruge 2, se nakon udaje i dobijanja najljepše ulogeodlučila povući u neki mirniji život. Željela je da se drži podalje od javnosti i medija. Naime, najstarija kćerka naše pjevačice Anabele Atijas i njenog bivšeg supruga Ggija Đoganija, Luna Đogani, se u potpunosti posvetila majčinsvu i odlučila da uživa u svim čarima koje to donosi. Ona je odlučila da otkrije kroz kakvu je agoniju prošla zbog svoje malene kćerkice Mije, koja je imala poredu prošle sedmice.

LUNA I MARKO OTKRILI KAKO ĆE ISPLATITI LUKSUZNI STAN KOJI SU KUPILI:  Zapušili usta HEJTERIMA!
Miju je dobila sa svojim cimerom iz Zadruge, i sada već muže, Markom Miljkovićem, s kojim je ušla u brak nakon njihove turbulentne veze. Naime, kako je ova mlada majka otkrila i priznala, njena malena kćerkica je pala i povrijedila ruku, zbog čega su morali da joj stave langetu, i sada je nosi.

LUNA ĐOGANI - najnovije objave | 24sata
– Beba ima godinu i tri meseca. Htela sam to da sakrijem, ali otkriću. Trebalo je prošle nedelje da budem gost u ovoj emisiji, ali moja beba je doživela peh. Povredila se, pala je na ruku… Sada mora da miruje, ima longetu. Nestašna je, nemirna, malo je zvrk, na mnut je ostala sam i ne znam kako je uspela da padne i da se povredi. Jako sam vezana za nju i gledam da joj ne fali ništa i jako mi je to teško palo – otkrila je Luna u gsotujući u jednoj TW emisiji, a onda progovorila o svojoj nedavnoj operaciji tumora doj*e.

LUNA ĐOGANI DOŽIVELA NEZGODU! | Toxic TV
– Apelujem na sve devojke i žene da redovno idu na kontrole. Jako je važno da se na vreme otkrije i da se odstrani. Otkriven mi je benigni tumor na levoj dojci i odstranjen je, hvala bogu bilo je na vreme. Super se osećam, nikad se nisam bolje osećala. Hoću da počnem da treniram, da sebi lepo izgledam… Nemam dadilju – rekla je Luna, a onda pred kamerama pokazala zavidnu liniju.

Preporučujemo